Veronica Verhon ja Juhani Koskisen perhe täydentyi suloisella mäyräkoiralla – karvakaverin veikeä nimi nostaa hymyn huulille

7:23
Miten kovaa työtä julkkiksena oleminen on, Veronica Verho ja Viivi Pumpanen?

Veronica Verhon ja Juhani Koskisen hankkivat suloisen mäyräkoiran.

Love Island Suomi -ohjelman juontaja Veronica Verho ja hänen kihlattunsa, Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen ovat hankkineet koiranpennun. Perheenjäseneksi valikoitui suloinen sileäkarvainen mäyräkoira.

Koskinen julkaisi nelijalkaisesta pikkukaverista Instagram-tilillään sydämet sulattavan otoksen. Kuvassa koira lekottelee vaaleanpunaisen peitteen päällä.

– Tervetuloa kotiin Von der Nutzen Show Me the Money a.k.a. Matti. Meidän sydämemme pakahtuu onnesta ja rakkaudesta! Koski kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Koskisen seuraajat ja tuttavat ovat yhtä hurmioissaan kuin tuoreet koiran omistajatkin.

– Omg een keeestääää, Anni Hautala kirjoittaa sydänhymiöiden saattelemana.

– Matti-Mäyris, mäyräkoirat Pillin ja Pullan omistava Kalle Lamberg kirjoittaa.

"Mamman poika"

Pariskunnan sosiaalisessa mediassa on vilahdellut pehmolelumäyräkoira, jonka he ovat nimenneet Tepoksi. Seuraajaa kiinnosti tietää, onko uuden perheenjäsenen ja pehmolelun nimen välillä yhteys.

– Ja tämänkö takia hänen isoveikan nimeksi aikoinaan annettiin Teppo? Seuraaja kyselee viitaten legendaarisiin turkulaisveljeksiin Mattiin  ja Teppoon.

Koskisen Instagram Tarinat -osio on täyttynyt Matti-koiran kuvista ja videoista. Yhdellä videolla Verho nukkuu Matti kainalossaan.

– Matti taitaa olla vähän mamman poika (pari tuntia tossa huilannut), Koskinen kirjoittaa videon yhteyteen.

Kuluneen vuoden aikana pariskunnan elämään on mahtunut paljon onnen kantamoisia. Verho ja Koskinen kihlautuivat talvella, mutta he ilmoittivat onnellisesta uutisesta vasta kuukausia myöhemmin julkisuudessa.

Viime vuoden lopulla pariskunta muutti yhteen, kun he ostivat yhteisen asunnon Helsingistä. Koskinen muutti Turusta, josta he molemmat ovat kotoisin.

Verho ja Koskinen ovat olleet vuosia ystäviä. Rakkaus kuitenkin syttyi pikkuhiljaa, kun he tapasivat toisensa viime vuoden alussa pitkästä aikaa Turussa. Verho muutti sieltä Helsinkiin ollessaan 17-vuotias. – Emme tunteneet vielä toisiamme silloin, kun asuin Turussa. Olemme myöhemmällä iällä tutustuneet, Verho kertoi viime kesänä MTV Uutisille.

Love Island Suomi maanantaina 16.8. kello 21 alkaen, AVA ja mtv-palvelu, ensimmäinen viikko nähdään myös MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja