Venäläistähti valitti kiusaamisesta ottelussa Emil Ruusuvuorta vastaan: "Sanoivat ilkeitä asioita"

3:40
Katso videolta: Emil Ruusuvuori putosi Australian avoimissa. Venäjän Andrei Rubleville.

Venäjän Andrei Rublev valitti Daily Mailin haastattelussa, että häntä kiusattiin Emil Ruusuvuorta vastaan pelatussa Australian avointen ottelussa.

Rublev voitti Ruusuvuorta vastaan pelatun ottelun erin 3-1 ja eteni turnauksen kolmannelle kierrokselle. Maailmanlistan kuudentena oleva venäläinen kertoi, että häntä kiusattiin Ukrainan sotaan liittyvin solvauksin. Katsomosta kuvattiin kannattajia, joilla oli mukanaan Ukrainan lippu, joka ei kuitenkaan ollut venäläisen mukaan ongelma.

 – Sanoin suoraan tuomarille, että kyse ei ollut lipusta. He voivat näyttää lippua jos haluavat niin, ymmärrän tilanteen. Ongelma oli se, että he alkoivat solvaamaan minua ja sanomaan ilkeitä asioita. Sanoin tuomarille, kiltti, sano heille, että eivät puhuisi pahaa minusta kun vaihdamme puolta, Rublev sanoi.

Tuomari oli kääntynyt tilanteessa ja sanonut aiheesta katsojille. The Age -lehden mukaan kolme henkilöä sai varoituksen käytöksestään. He poistuivat pian tämän jälkeen areenalta. Rublev kohtaa kolmannella kierroksella Iso-Britannian Dan Evansin.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja