Ryminällä tähteyteen nousseelta venäläishiihtäjältä erikoinen pyyntö Therese Johaugille – "Toivon hänen suostuvan"

Venäjän maastohiihtotähti Tatjana Sorina nousi viime kaudella ryminällä hiihtokansan tietouteen. Sorinan valmentaja Igor Sorin kertoi Dagbladetille, että he tahtoisivat päästä harjoittelmaan Norjan supertähti Therese Johaugin kanssa.

Sorina ei ollut ennen viime kautta päässyt 30 parhaan joukkoon maailmancupissa. Hän kuitenkin sijoittui viime kauden avauskisassa Rukalla neljänneksi. Sorina oli lopulta kaudella Tour de Skin neljäs ja maailmancupin kokonaiskilpailun viides. Kauden kruununa oli Oberstodrfin MM-kisojen viestihopea.

Venäläinen on naimisissa valmentajansa Sorinin kanssa ja he saivat lapsen viime vuoden maaliskuussa. Sorina sanoo, että äidiksi tuleminen ollut hänen menestyksensä takana. Nyt hän toivoo pääsevänsä harjoittelemaan Johaugin kanssa.

– Toivon sen olevan mahdollista, että voisimme harjoitella hänen kanssaan 5-6 päivää. Tatiana uskoo, että Therese on erinomainen roolimalli. Therese on vahvin urheilija ja hänellä on parhaat harjoitusrutiinit. Katsomme ja opimme lisää hänen tekemisestään, valmentaja Sorin kertoi.

Johaugilta kysyttiin aiheesta, olisiko hän valmis ottamaan Sorinan mukaan harjoituksiin.

– Kyllä, mutta se ei ole minusta kiinni. Se on Ole Mortenin (Iversen) tai Ola (Vigen Hattestad) päätös. En ole pohtinut sitä paljoakaan. En tunne häntä hyvin, enkä ole puhunut paljonkaan hänen kanssaan, Johaug sanoi.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja