Charlotte Kalla sai karun yllätysuutisen – "En uskonut, että se on totta"

Ruotsin maastohiihtopäällikkö Daniel Fåhraeus erosi tehtävästään kesäkuun alussa. Ruotsalaistähti Charlotte Kalla yllättyi Fåhraeuksen päätöksestä.

Fåhraeus ehti olla työssään reilun vuoden päivät. Ruotsalaiskanava SVT paljasti, että taustalla olisi ollut useita syitä eroamiselle. Yksi syy oli johtajuuden näkemyserot Ruotsin hiihtoliitossa. Kalla kertoo arvostaneensa Fåhraeusin työpanosta maajoukkueessa.

– Kun saimme tiedon Danielin lopettamisesta, en uskonut, että se on totta. Olen todella arvostanut hänen tekemää työtä. Mies, joka levittää valtavasti energiaa ja hänellä on valtaisa ammattitaito. Olen todella nauttinut hänen seurastaan ja on hurjaa nähdä, minkälaisia tuloksia hän on saanut aikaan niin lyhyessä ajassa, Kalla kertoi SVT Sportille.

33-vuotias Kalla on voittanut urallaan kolme maailmanmestaruutta sekä kolme olympiakultaa. Hän sanoo, että Fåhraueksen eroaminen ei ole hiihtäjien etujen mukaista.

– Se on todella ikävää meille hiihtäjille ja työnteolle, koska emme saa jatkuvuutta. Olen erittäin surullinen, että Daniel päätti lähteä, Kalla totesi.

Kalla jatkoi sanomalla, että jatkossa tarvitaan vakautta sekä jatkuvuutta.

– Sitten voidaan vasta aloittamaamme matkaa. Se tuntuu siltä, että yhtenäisyys ja luottamus on vain kasvanut. Sillä tavalla tulee asioiden jatkua, Kalla päättää.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja