Therese Johaugin kova vihjailu sai ruotsalaiset reagoimaan – "Senhän kyllä tiesi!"

Therese Johaug vihjaili aiemmin, että saattaisi palata takaisin hiihtoladulle Norjan Trondheimissa järjestettäviin vuoden 2025 MM-kilpailuihin. Hiihtolegendan mahdollinen paluu sai Ruotsin hiihtotähtien keskuudessa innostuneen vastaanoton.

Johaug päätti uransa viime kauteen, mutta kertoi kuitenkin Expressenin tuoreessa haastattelussa, että paluu voisi olla mahdollinen. 

– Sehän ei ole kiellettyä tehdä paluu Trondheimin MM-kisoissa, jos minusta tuntuu siltä, Johaug totesi.

Ruotsin maastohiihtopomo Anders Byström ei ollut yllättynyt Johaugin ulostulosta. Hän uskoo, että norjalainen tulee pitämään itsensä hyvässä kunnossa, jolloin paluun tekeminen ei olisi niin kovan työn takana.

– Sen sijaan muut hiihtäjät voivat olla kehittyneempiä, joten Theresen paluu voisi olla sen myötä vaikeampaa, Byström sanoi Expressenille.

Byströmin mielestä Johaugin paluu olisi todella mielenkiintoista. Maailmanmestari Ebba Andersson ei myöskään yllättynyt Johaugin sanoista ja on innostunut mahdollisesta paluusta.

– Senhän kyllä tiesi! Ja jos joku tekisi tuollaisen liikkeen, niin se olisi Therese. Jos niin tapahtuu, niin silloin saa toivottaa hänet tervetulleeksi ja yrittää päihittää hänet. Olin todella pettynyt, kun lopettamispäätös tuli. Sitä ajatteli, että hitto, tässä on yritetty päästä rinnalle ohi onnistumatta siinä. Jos hän tekee paluun, niin se mahdollisuus tulee taas! Andersson totesi.

Spirintin hallitseva maailmanmestari ja olympiavoittaja Jonna Sundling on samoilla linjoilla Anderssonin kanssa.

– Se olisi hauskaa! Rehellisesti sanottuna se oli tylsää, kun hän lopetti. Tuntui siltä, että miksi? Hän on maailman paras normaalimatkojen hiihtäjä ja olisin mielelläni jatkanut kisaamista hänen kanssaan. Uskon ehdottomasti, että hän voi palata ja olla vahva, Sundling sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja