Charlotte Kalla höynäytti maajoukkuetoveria "hyytävällä" pilalla – "En saanut kunnolla henkeä"

Ruotsin maastohiihtomaajoukkue valmistautuu paraikaa korkean paikan leirillä tulevaan kauteen. Ruotsalaistähti Ebba Andersson kertoi Sportbladetille , kuinka joutui muun maajoukkueen höynäyttämäksi.

Tuleva kausi on merkittävä maastohiihtäjille, sillä ensi vuonna on luvassa Pekingin talviolympialaiset. Ruotsalaiset valmistautuvat Ranskan Tignesissä tulevaan koitokseen. Suurin shokki leirillä ei ollut suinkaan korkea ilmanala, vaan pulahdus järveen. Seefeldissä vuoden 2019 MM-kisoissa viestikultaa juhlinut Andersson joutui joukkuetovereiden höynäyttämäksi.

– He pelottelivat minua sillä, että se olisi todella kylmää. Ensimmäinen tunne oli se, että se oli kylmää, mutta ei niin kylmää. Sitten en saanut kunnolla henkeä, joten piti nousta ylös nopeasti, Andersson kertoi.

Yksi Anderssonia höynäyttäneistä oli kolminkertainen olympiavoittaja Charlotte Kalla. Andersson jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän, Kalla, Moa Lundgren ja Emma Ribom sekä Lovisa Modigh heittäytyivät järveen.

– Olen iloinen, että en tuntenut vettä pinnan alla. Minulla oli varsinaisesti kahdeksan minuuttia jäljellä kierrostani, mutta sitten tapasin tämän pippurisen jengin, niin en voinut jättää uintihetkeä väliin, Kalla kertoi.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja