Venäläinen somevaikuttaja jätti aviomiehensä rakastuttuaan poikapuoleensa – nyt kohupari sai lapsen

Kohua herättänyt venäläinen somevaikuttaja sai lapsen ex-poikapuolensa kanssa.

Viime vuonna uutisoitiin, kuinka suosittu venäläinen Instagram-vaikuttaja Marina Balmasheva, 35, erosi aviomiehestään Alexeysta 13 vuoden liiton jälkeen. Otsikoissa reviteltiin erikoista perhetilannetta: Marina alkoi eron jälkeen nimittäin seurustella Alexeyn 20-vuotiaan pojan Vladimirin kanssa ja pari ilmoitti suunnittelevansa häitä. Marina on tuntenut Vladimirin siitä asti, kun poika oli 7 vuoden vanha.

Pian hääpaljastuksen jälkeen Marina ilmoitti odottavansa lasta Vladimirille, ja nyt brittisivusto The Sun uutisoi avioparin saaneen lapsensa. Äiti on julkaissut Instagram-tilillään kuvia pienokaisestaan. Tuore tulokas on tyttö.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Marina adoptoi ex-miehensä kanssa viisi lasta. The Sun -sivuston mukaan oikeus määräsi kaikki lapset jäämään isänsä luo ja vei Marinalta kaikki vanhemman oikeudet.

Alexey on medioiden mukaan kertonut järkyttyneenä, kuinka hänen vaimonsa harrasti Vladimirin kanssa seksiä heidän kodissaan, The Sun muistuttaa kolmiodraaman taustoista. Mies on todennut, että pettämisen olisi vielä voinut antaa anteeksi, mutta ei, kun kyseessä oli hänen oma poikansa.

Somehuomiota painonpudotuksella

Marinalla on yli puoli miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja railakkaiden suhdekäänteidensä lisäksi nainen on kertonut someseuraajilleen muun muassa hurjasta painonpudotusurakastaan. Marina painoi pahimmillaan 132 kiloa kilojen kerryttyä salakavalasti pitkässä avioliitossa Vladimirin isän kanssa. Kyllästyttyään tilanteeseen nainen onnistui pudottamaan useita kymmeniä kiloja. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Marina on jakanut myös ennen ja jälkeen -kuvat kauneuskirurgisista toimenpiteistään.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat