Venäläinen Instagram-tähti aikoo mennä naimisiin poikapuolensa kanssa – julkaisi kohua herättäneen kuvaparin: "Tiedän, että jotkut tuomitsevat meidät..."

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa Tinderissä ainakin kerran. Montako sinä olet kohdannut?

Marina, 35, aikoo mennä naimisiin 15 vuotta nuoremman poikapuolensa kanssa. Instagram-tähden suhdekuviosta kertovat muun muassa Metro ja Daily Mail.

Suosittu venäläinen Instagram-vaikuttaja Marina Balmasheva, 35, erosi aviomiestään Alexeysta 13 vuoden liiton jälkeen. Tämän jälkeen hän alkoi seurustella Alexeyn 20-vuotiaan pojan Vladimirin kanssa ja nyt pari suunnittelee häitä. 

Julkaisi kuvan menneiltä vuosilta

Brittimedioiden mukaan Marina aiheutti kohun julkaistessaan 13 vuoden takaisen kuvan, jossa Vladimir oli 7-vuotias. Kuva on peräisin ajalta, kun Marina ja Alexey menivät naimisiin. Toisessa kuvassa Marina poseeraa aikuisen Vladimirin kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Sitä ei koskaan tiedä, mitä elämässä voi tapahtua ja kun tapaat henkilön, joka saa sinut hymyilemään, Marina kommentoi hiljattain.

– Tiedän, että jotkut tuomitsevat meidät ja toiset ovat puolellamme, mutta olemme onnellisia ja toivomme teidänkin olevan.

Marinan kerrotaan adoptoineen ex-miehensä viisi lasta silloin, kun pari oli yhdessä. Nuorimmainen, jolla on Downin syndrooma, jäi isänsä luo asumaan. Muut muuttivat Marinan ja Vladimirin luo.

Onnellinen uudessa suhteessa

Marina kertoo, että Vladimirin rinnalla hän tuntee olonsa nuoreksi ja onnelliseksi.

– Ymmärrän, että jossain vaiheessa hän saattaa tavata toisen nuoren ja kauniin naisen ja jättää minut, mutta toisaalta ajattelen, että ei hän niin tekisi.

Alexey on syyttänyt Marinaa siitä, että tämä olisi harrastanut Vladimirin kanssa seksiä perheen yhteisessä kodissa. Marina kieltää syytökset.

Lue myös:

    Uusimmat