15 vuotta nuoremmalle poikapuolelleen raskaana oleva venäläisbloggari hämmästyttää muodonmuutoksellaan – tältä hän näytti ennen!

Laihdutusyritykset epäonnistuivat toisensa jälkeen – Janttu päätti turvautua lihavuusleikkaukseen 4:42
Laihdutusyritykset epäonnistuivat toisensa jälkeen – Janttu päätti turvautua lihavuusleikkaukseen

Venäläinen somevaikuttaja teki valtavan elämäntapamuutoksen ja pudotti järisyttävän määrän kiloja. Painonpudotus teki hänestä kuuluisan, minkä jälkeen nuori nainen on ollut suurten kohujen keskiössä. 

Raskaudellaan ja avioliittoaikeillaan maailmaa hämmentänyt venäläisvaikuttaja Marina Balmasheva, 35, hämmentää jälleen – tällä kertaa häikäisevällä muodonmuutoksellaan, kertoo australialaislehti News.com.au.

Marina kertoo, ettei hänen ole tarvinnut painia liikakilojen kanssa koko ikäänsä. Mennessään naimisiin ex-miehensä kanssa Marina näytti tyrmäävältä valkoisessa pitsipuvussaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kilot kerääntyivät vähitellen 13-vuotisen avioliiton aikana, ja lopulta Marina vieroksui omaa peilikuvaansa niin paljon, ettei hän halunnut näyttäytyä uimapuvussa. Marina koki ihmisten ilmoilla olemisen ja esimerkiksi juhlissa edustamisen vastenmielisenä. 

– Minua kiinnosti vain ruoka. Lihoin ja halusin kuolla silloisen elämäni vuoksi, Marina kuvailee. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käännöskohta hänen elämässään tapahtui noin neljä vuotta sitten, kun onnettomaksi itsensä tuntenut somevaikuttaja päätti olevan lopultakin se hetki, kun asioille oli tehtävä jotain. 

– Et usko itseesi, mutta ääni päässäsi sanoo: Lopeta syöminen!, Marina kirjoittaa Instagramissa jakamansa kuvan yhteydessä. 

The Sun -lehden mukaan Marina painoi pahimmillaan 132 kiloa. Maaliskuussa kiloja oli karissut 58 kiloa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ylimääräinen iho leikattiin pois

Kymmenien kilojen painonpudotus jätti jälkensä: kuten monella, myös Marinan tapauksessa iho ei pysynyt valtavan muutoksen mukana. 

Ennen kuin hän erosi aviomiehestään, hän kävi leikkauttamassa ylimääräisen ihon pois viime vuonna.

Nykyisin Marina on tyytyväinen peilikuvaansa ja kertoo olevansa ”ylpeästi hoikka muija”. Valtava painonpudotus teki hänestä kuuluisan Venäjällä, kun sadat tuhannet silmäparit seurasivat hänen painonpudotusoperaatiotaan.

The Sun -lehden mukaan Marina antaa kunniaa myös nykyiselle miehelleen, Vladimirille, elämänmuutoksestaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tästä somevaikuttajan ympärillä vellova kohu lähti

Vajaa kaksi kuukautta sitten Marina pudotti Instagram-tilillään totaalisen pommin. Hän kertoi aikovansa naimisiin häntä 15 vuotta nuoremman miehen kanssa

Sinänsä ikäero ei vuonna 2020 ole järin ihmeellinen asia, mutta kaksikon suhde on varsin poikkeuksellinen. Suosittu venäläisvaikuttaja erosi aviomiestään Alexeysta 13 vuoden liiton jälkeen ja vaihtoi nuorempaan, ex-miehensä 20-vuotiaaseen Vladimir-poikaan.

– Olisin voinut antaa pettämisen anteeksi, jos se ei olisi tapahtunut poikani kanssa, ex-mies kommentoi katkerana. 

Marinan kerrotaan adoptoineen ex-miehensä viisi lasta silloin, kun pari oli yhdessä. Nuorimmainen, jolla on Downin syndrooma, jäi isänsä luo asumaan. Muut muuttivat Marinan ja Vladimirin luo.

Todellinen kohusoppa olikin valmis, kun Marina julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa nainen poseeraa Vladimirin kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Vasemmanpuoleisessa kuvassa Marina on 22-vuotias ja äitipuolen roolissa tuolloin 7-vuotiaalle Vladimirille. Oikeanpuoleinen kuva taas vastaa nykyhetkeä 13 vuotta myöhemmin. 

Kuukauden kuluttua siitä, kun somevaikuttaja toi suhdekiemuransa julkisuuteen, hän räväytti jälleen. Tällä kertaa nainen kertoi olevansa raskaana 20-vuotiaalle poikapuolelleen

Ulkokuntoilun suosio kasvaa – MTV näyttää aamun tehotreeniliikkeet 6:18
Ulkokuntoilun suosio kasvaa – nappaa tästä vinkit tehokkaaseen ulkotreeniin!

Lähteet: The Sun, News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat