Mainos

Venäläinen paluumuuttaja kuoli ampumavälikohtauksessa

Suomessa asuva 25-vuotias venäläinen paluumuuttaja on kuollut ampumavälikohtauksessa Joensuussa lauantai-iltana. Joensuulaismies on alustavasti kertonut ampuneensa asuntoonsa tunkeutumassa ollutta miestä.

Ampujaksi epäilty 31-vuotias joensuulaismies on pidätetty. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni neljä muuta henkilöä, joista osa on suomalaisia ja osa ulkomaalaisia.

Rikoskomisario Jarmo Valliuksen mukaan teon motiiveista ei ollut vielä varmuutta. Tuoreimpien tietojen mukaan tapaukseen ei liity millään tavalla rasistisia piirteitä. Poliisi tulee esittämään Joensuun käräjäoikeudelle henkirikokseen syylliseksi epäillyn miehen vangitsemista alkuviikosta. Häntä epäillään taposta.

Muita pidätettyjä koskevista jatkotoimista päätetään myöhemmin. Joensuun poliisi on jatkanut henkirikokseen liittyviksi epäiltyjen kuulusteluja ja rikospaikan teknistä tutkintaa.

Hätäkeskukseen tuli lauantai-iltana noin kello 19.30 muutamia ilmoituksia ammuskelusta. Poliisi tavoitti joensuulaismiehen asunnosta Rantakylän Ruoritiellä pian tapahtuman jälkeen, eikä hän tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. Joensuun poliisi jatkaa tapahtumien kulun ja syiden selvittämistä. Tiedottamisessa se pitäytyi tiukasti kahteen tapahtumasta annettuun tiedotteeseen. Seuraavan kerran poliisi lupaa tiedottaa asiasta alkuviikosta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.