Mainos

Veli ja sisar tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä Kuopiossa

Pahoinpitelyn uhria lyötiin ja potkittiin sekä viillettiin teräaseella varttitunnin ajan. Syyttäjä vaati molemmille rangaistusta ensisijaisesti tapon yrityksestä.

Kuopion käräjäoikeus tuomitsi tänään 36-vuotiaan siilinjärveläisen miehen törkeästä pahoinpitelystä 2 vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.

Käräjäoikeus katsoi, että tuomittu pahoinpiteli miehen viime lokakuussa yksityisasunnossa Kuopion Neulamäessä. Uhria lyötiin ja potkittiin sekä viillettiin teräaseella. WC:ssä tapahtunut pahoinpitely kesti uhrin kertoman mukaan 15 minuuttia. Mies myönsi syyllistyneensä vain lievään pahoinpitelyyn.

Jutussa oli syytettynä myös siilinjärveläismiehen sisko, joka oli teon tapahtuma-aikaan 17-vuotias. Hänet tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä törkeästä pahoinpitelystä vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Ehdollisen rangaistuksen lisäksi hänet määrättiin 60 tunniksi yhdyskuntapalveluun.

Veli ja sisko määrättiin maksamaan uhrille yhteensä 2750 euroa kärsimyksestä, tilapäisestä haitasta sekä pysyvästä kosmeettisesta haitasta.

Syyttäjä vaati molemmille rangaistusta ensisijaisesti tapon yrityksestä.

Nainen kiisti syytteet. Hänen syykseen luettiin myös aiemmin tapahtunut ryöstö, jonka hän myös kiisti. Hän myönsi näpistäneensä kaupasta keskiolutta ja syyllistyneensä korkeintaan myyjän pahoinpitelyyn.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.