Mainos

Veivät röyhkeästi junassa liikuntarajoitteisen naisen paikan – suivaantunut nainen julkaisi miesten kuvat somessa!

Liikuntarajoitteinen nainen väittää joutuneensa seisomaan junassa yli tunnin kahden miehen kieltäydyttyä nousemaan pois naiselle varatuilta paikoilta.

Cat Lee varasi kaksi paikkaa Virgin East Coastin junasta. Kun 43-vuotias Lee nousi junaan yhdessä henkilökohtaisen avustajansa kanssa, heidän paikoillaan istui jo kaksi miestä, jotka kieltäytyivät siirtymästä. Niinpä Lee julkaisi heidän kuvansa sosiaalisessa mediassa.

"Tässä kaksi herrasmiestä. Junassa Lontoon King's Crossilta 18.03 junalla Skiptoniin. Hurmaavat kaverit ottivat varatut paikat Rachelilta ja minulta. Liikuntarajoitteisena matkustajana kerroin, miksi tarvitsin varatun paikkani. He eivät liikkuneet. Olen varma, että heidän vaimonsa ja äitinsä olisivat heistä ylpeitä", Lee kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Toinen miehistä otti yhteyttä Daily Mailiin puolustaakseen itseään. Hän vakuutti, että Lee oli kyllä kertonut, ettei voinut seistä nivuskivun vuoksi, mutta ei ollut väittänyt olevansa liikuntarajoitteinen tai vaikuttanut ahdistuneelta millään tavoin.

Miehen mukaan junassa oli kuulutettu, etteivät paikkavaraukset olleet voimassa, joten matkustajilla ei ollut velvollisuutta luopua paikoistaan.

Miehen isä kertoo puolestaan, ettei hänen poikansa koskaan jättäisi antamatta paikkaa sitä tarvitsevalle.

Leen mies, Gordon, on toista mieltä. Hän kertoo Daily Mailille, että hänen vaimonsa tarvitsi paikan pistokkeen vierestä, jotta hän voisi laittaa siihen kiinni lämmitettävän istuinalustansa, joka auttaa selviämään kipujen kanssa. Junassa nainen ja hänen henkilökohtainen avustajansa huomasivat kuitenkin, että paikat oli varattu.

– Cat kertoi heille, että paikat olivat heille varattuja ja näytti heille lippunsa, mutta he kieltäytyivät siirtymästä, vaikka hän kertoi olevansa liikuntaesteinen, aviomies kertoo.

Koska käytävät olivat tupaten täynnä ihmisiä, Lee ei päässyt hoitajansa kanssa etsimään henkilökuntaa.

Virgin East Coastin edustaja ei kommentoi tätä tapausta, mutta kertoo, että henkilökunnan tulisi pyytää varatuilla paikoilla istuvia ihmisiä joko siirtymään tai etsii paikatta jäänelle uuden paikan.

Video: Auttavatko suomalaiset pulassa olevaa? Piilokamera paljastaa.

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.