Veikkausliigaennakko: KuPS haastaa HJK:n

Veikkausliiga on maajoukkuetauon viettänyt ja viikonlopun ensimmäinen ottelu pelataan tänään Helsingissä. Töölön jalkapallostadionille saapuu HJK:n vieraaksi Marko Rajamäen valmentama KuPS.

- HJK pelaa ensi viikolla Eurooppa-liigaa Kööpenhaminassa ja tämä peli toimii heille valmistavana otteluna. He tulevat siis varmasti ykkösmiehistöllään meitä vastaan. Ottelu toimii meille erinomaisena tasonmittarin, Rajamäki toteaa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran heinäkuussa Kuopiossa. Tuloksena oli tuolloin tasapeli lukemin 2-2.

- Nyt asetelmat ovat vähän samanlaiset, sillä myös silloin HJK:lla oli seuraavaksi edessä tärkeä eurocupin peli. Meidän tavoitteenamme on viedä peliä ja pyrkiä pallonhallintaan, mutta varmasti vastustajalla on samanlaiset ajatukset. Ainahan sitä pyrkii tutustumaan etukäteen vastustajan pelitapaan, mutta nyt on mielenkiintoista nähdä, kuinka moni HJK:n uusista pelaajista saa peliaikaa, Rajamäki miettii.

Seuraa häntä: Ats Purje, KuPS

KuPS:n hyökkääjä Ats Purje on onnistunut maalinteossa tällä liigakaudella jo yhdeksän kertaa ja virolaiskärki omaa mahdollisuudet jopa maalikuninkaaksi. Viikolla Purje nousi virolaisten sankariksi iskemällä voittomaalin Sloveniaa vastaan.

HJK-KuPS: Pe 12.9. klo 18.30

HJK:lla on pelaajia vaikka kahteen joukkueeseen, joten päävalmentaja Mika Lehkosuolla on mietittävää, kuinka pitää kaikki miehet tyytyväisinä. Ensi torstaina on edessä ensimmäinen ottelu Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ja ajatukset ovat monella takuulla jo Kööpenhaminassa. KuPS omaa vielä pienet saumat mitaleille, mutta se vaatisi kunnon voittoputkea kauden loppuun.

MTV Sport -tulosveikkaus: HJK:n heiniä, 2-0.

Lue myös:

    Uusimmat