Veikkausliiga-seuran runkopelaajalta yllätysilmoitus – ura päättyy välittömästi kesken kauden

Miesten jalkapalloliigan sarjapaikastaan taisteleva KTP kärsi ikävän takaiskun, kun hollantilaispuolustaja Daan Klinkenberg päätti yllättäen lopettaa ammattilaisuransa ja päätyi sopimuksen purkamiseen yhteisymmärryksessä kotkalaisseuran kanssa.

– En ollut tätä suunnitellut, mutta kun sain hyvän työtarjouksen ja vielä mahdollisuuden jatkaa pelaamista amatöörinä lähellä kotikylääni, asiat tapahtuivat nopeasti, Klinkenberg avasi tiedotteessa.

Suomen kentät tulivat tutuiksi 27-vuotiaalle hollantilaiselle aiemmin Interin ja HIFK:n peliasussa. KTP:ssäkin hän kuului runkopelaajiin.

– Haluan kiittää kaikkia ajastani täällä, ja erityisesti kannattajia siitä, että Tolsalla (Arto Tolsa areena) on yksi liigan parhaista tunnelmista pelata. Kaikkia pukukopissa kiitän ystävällisestä asenteesta minua kohtaan ja kaikesta saamastani avusta. Olen varma, että pojat varmistavat liigapaikan pian.

Klinkenbergillä oli sopimus myös kaudesta 2024.

– Daan on ollut mies paikallaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, joten tietysti hänen lähtönsä osuu harmilliseen saumaan. Toisaalta pitää kuitenkin ymmärtää, että pelaajien henkilökohtaiset ratkaisut eivät aina noudata sopimuskausia, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko muistutti.

Lue myös:

    Uusimmat