Vedonlyöntitoimistot veikkaavat Ukrainalle viisuvoittoa – miten käy The Rasmuksen?

Kaikki uusiksi! The Rasmukselta paljastus viisuesityksestä 1:11
Katso video! The Rasmuksen Lauri ja Emppu paljastivat kuinka viisuesitys on muuttunut!

Vedonlyöntitoimistot veikkaavat Ukrainalle voittoa ja Suomelle finaalipaikkaa.

Euroviisujen mahdollisia menestyjiä voi arvioida ennakkoon vedonlyöntikertoimien perusteella. Ukraina on ollut vedonlyöjien ykkösveikkaus voittajaksi heti Venäjän maahan aloittaman hyökkäyksen jälkeen. Ukrainan viisuvoittoon uskotaan ylivoimaisesti eniten, selviää vedonlyöntikertoimia yhteen laskevan Oddschecker-sivustolta.

Muita vedonlyöjien suosikkeja ovat odotetusti yleisönkin ennakkosuosikit Italia, Ruotsi, Britannia sekä Espanja. Näiden maiden voittomahdollisuuksia veikataan keskenään melko tasaisesti, ja maiden uskotaan olevan viiden parhaan joukossa.

Euroviisuasiantuntija Anna Muurinen kuitenkin muistuttaa STT:n haastattelussa, että ammattivedonlyöjät ovat usein eri väkeä kuin viisuissa äänestävät ihmiset.

Jos kuitenkin halutaan uskoa vedonlyöjiä, Oddscheckerin maanantain tilastojen mukaan Suomen edustaja The Rasmus jatkaa semifinaalista lauantaina järjestettävään viisufinaaliin.

Euroviisujen semifinaalit järjestetään tiistaina ja torstaina. Suomen The Rasmus on mukana torstain semifinaalissa.

Kummastakin semifinaalista pääsee kymmenen kappaletta lauantaina järjestettävään viisufinaaliin. Niiden lisäksi finaalissa on mukana viisi suurinta rahoittajamaata: kisaisäntä Italia, Espanja, Saksa, Ranska ja Britannia.


Lue myös:

    Uusimmat