Mainos

Väyrynen valmis keskustan puheenjohtajakisaan

Keskustan presidenttiehdokkaana ollut Paavo Väyrynen on käytettävissä puolueensa puheenjohtajaksi, jos hän saa siihen tarvittavan tuen. Väyrynen ilmoitti asiasta järjestämässään tiedotustilaisuudessa iltapäivällä.

– Monet ovat pyytäneet, että olisin käytettävissä, kun puolueelle valitaan puheenjohtaja ensi kesän puoluekokouksessa ja sitä edeltävässä jäsenvaalissa.

– On myönnettävä, että tämä on kiehtova ajatus. Olen siis käytettävissä, jos saan ehdokkuudelleni puolueen sääntöjen edellyttämän tuen, Väyrynen sanoo tiedotteessaan.

Väyrynen kokee, että hänen edustamansa perinteinen alkiolaisuus puhuttelee ihmisiä laajemmin kuin nykyisen keskustan edustamat arvot.

– Meillä on mahdollisuudet luoda uusi laaja ”koko kansan Keskusta”, joka kokoaa yhteen samoin ajattelevia ihmisiä yli alueellisten, ammatillisten ja muiden rajojen. Näin voimme luoda vahvan vastavoiman keskittymistä ja eriarvoisuutta edistävälle sinipunan ja cityvihreiden politiikalle, Väyrynen linjaa.

Väyrynen ei myöntänyt olleensa pettynyt pudotessaan toiselta kierrokselta.

– Menestyin presidentinvaaleissa hyvin, mutta en tullut valituksi. Huonomminkin olisi voinut käydä. Jos kannatukseni olisi jäänyt vaatimattomaksi, poliittinen urani olisi jälleen kerran julistettu päättyneeksi. Omakin uskoni tulevaisuuteen olisi saattanut horjahtaa, hän sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.