Mainos

Vauva yritettiin kaapata rappukäytävässä – poliisin tulo paikalle kesti viisi päivää

Poliisi ei pitänyt kiireellisenä tilannetta, jossa tuntematon henkilö tunkeutui perheen kotiin ja yritti kaapata alle vuoden ikäisen lapsen. Tapaus sattui Englannissa.

Äiti Sarah Hun, 28, oli juuri palannut kotiin tavalliselta kauppareissulta, kun yhtäkkiä oveen koputettiin. Hunt avasi oven ja tervehti aasialaisen näköistä naista, jonka hän luuli erehtyneen ovesta. Naisella oli kuitenkin suunnitelma. 

"Olin järkyttynyt ja peloissani"

Ovella nainen ryhtyi tuijottamaan tiivisti Huntin vaunuissa nukkuvaa seitsemänkuukautista Amelie-vauvaa. 

– Hän näytti siltä, että oli päättänyt napata hänet, mutta hän oli myös oudon rauhallinen, Hunt kertoo järkyttävästä kokemuksestaan.

Nainen nappasi kiinni vaunuista ja yritti viedä lapsen mukanaan. Urhea äiti ryhtyi välittömästi puolustamaan pientä vauvaansa ja yritti työntää kotiinsa tunkeutuneen naisen ulos. Juuri kun hän luuli saaneensa naisen ulos, nainen laittoi jalkansa oven väliin ja ryhtyi riuhtomaan ovea auki. Äiti löi naista useamman kerran käsille, jotta hän päästäisi irti vauvan vaunuista.

– Olin järkyttynyt ja peloissani. Minä vain toistelin, että vauva oli minun, vauva oli minun. En tiennyt, mitä tulisi tapahtumaan.

Hunt kertoo sisään tunkeutuneen naisen toistelleen useamman kerran, että hän tarvitsee vauvan.

Poliisit pahoittelivat tilannetta 

Lopulta Hunt onnistui lyömään oven kiinni naisen kasvojen edestä ja pakenemaan rattaiden kanssa keittiöön. Hunt kertoo, että tilanne ei taatusti kestänyt kahta minuuttia kauempaa, mutta se tuntui ikuisuudelta.

– En tiedä, onko hän seurannut minua jonkin aikaa, mutta hän on varmasti seurannut minua rakennukseen.

Hunt toteaa, ettei hän varmaan edes tunnistaisi naista, jos tämä kävelisi kadulla vastaan. 

Taistelun päätteeksi nainen soitti poliiseille, jotka eivät kuitenkaan pitäneet tapausta niin kiireellisenä, että heidän olisi täytynyt saapua nopeasti paikalle. 

Poliisin tiedottajan mukaan tapausta ei pidetty kiireellisenä, sillä kukaan ei vahingoittunut tilanteessa.

– Operatiivisesta kysynnästä ja ensisijaisiin tapahtumiin resursoinnista johtuen emme voineet kyseisenä päivänä puhua uhrille, vaan järjestimme tapaamisen mennäksemme katsomaan häntä. Valitettavasti tämä tapaaminen jouduttiin kuitenkin perumaan operatiivisten velvoitteiden vuoksi, poliisin tiedottaja raportoi tilanteesta.

Viiden päivän kuluttua poliisit saapuivat paikalle ja kertoivat olevansa pahoillaan. Perheellä oli heidän mukaansa oikeus olla vihainen. 

Äidit tekevät aina kaikkensa pitääkseen lapsensa turvassa. Katso videolta, miten äiti reagoi kidnappaukseen. 

0:34

Lähteet: CatersNews, MVPhotos 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.