Taapero sai raivokohtauksen lentokentällä – tuntemattomat naiset tulivat murtuneen äidin avuksi: "En koskaan unohda tuota hetkeä"

Tuntemattomat naiset riensivät avuksi huomatessaan erään äidin olevan äärirajoillaan.

Luultavasti kaikki vanhemmat tietävät, ettei pienten lasten kanssa matkustaminen ole aina niin helppoa. Turvatarkastukset, jonottaminen, ruuhkat ja vieras ympäristö voivat tehdä tiukkaa pienelle lapselle, mikä puolestaan purkautuu kiukutteluna.

Eräs tällaiseen tilanteeseen joutunut raskaana oleva äiti matkusti taaperonsa kanssa Los Angelesin lentokentällä, kun matkustamiseen kyllästynyt reilun vuoden ikäinen lapsi järjesti kentällä kohtauksen. Uupuneen äidin purskahtaessa itkuun muut läsnäolijat tulivat kuitenkin apuun.

"Jotain poikkeuksellista tapahtui"

Tilannetta todistanut Beth Bornstein Dunnington kirjoitti tilanteen saamasta yllättävästä käänteestä Facebookissa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Eri lennolle menossa ollut Dunnington istui samalla terminaalialueella kuin nuori äiti, kun tämän voimia koeteltiin äärirajoille.

– Jotain poikkeuksellista tapahtui LAX-kentällä tänään, Dunnington aloitti kirjoituksensa.

– Taapero, joka näytti noin puolitoistavuotiaalta, romahti täysin, juosten penkkien välissä, potkien ja huutaen, maaten sitten maassa, kieltäytyen nousemasta koneeseen, Dunnington kuvaili tilannetta.

Dunnginton kertoo, että nuori, odottava äiti murtui tilanteessa. Hän ei saanut nostettua lasta syliinsä, koska tämä juoksi jatkuvasti karkuun, kävi maahan makaamaan, huutaen ja potkien.

– Sitten äiti viimein istui lattialle ja laittoi päänsä käsiinsä, lapsi vierellään raivoten, ja alkoi itkeä.

"En koskaan unohda tuota hetkeä"

Tilannetta vierestä seuranneet puuttuivat kuitenkin peliin. Dunnington kertoo kyynelehtivänsä vain kirjoittaessaankin asiasta.

– Terminaalin naiset, meitä oli ehkä kuusi tai seitsemän, naisia, jotka eivät tunteneet toisiaan, lähestyivät ja ympäröivät hänet ja pienen pojan. Polvistuimme, ja muodostimme ringin heidän ympärilleen. Lauloin Hämä-hämä-häkkiä pikkupojalle... yhdellä naisella oli appelsiini, jonka hän kuori, toisella naisella oli pieni lelu laukussaan, jolla hän antoi taaperon leikkiä, eräs nainen antoi äidille vesipullon. Joku toinen auttoi äitiä kaivamaan lapsen nokkamukin laukusta antaakseen sen hänelle. Se oli suurenmoista, ei ollut mitään keskustelua, eikä kukaan tuntenut toistaan, mutta me onnistuimme rauhoittamaan heidät molemmat, ja hän sai lapsensa koneeseen. 

– Vain naiset lähestyivät. Kun he olivat menneet ovesta, palasimme kaikki omille paikoillemme, emmekä puhuneet siitä... Olimme tuntemattomia, keräännyimme ratkaisemaan jotakin. Ymmärsin, että rinki naisia, joilla on tehtävä, voi pelastaa maailman. En koskaan unohda tuota hetkeä, Dunnington toteaa.

Alkoiko reissu pienten lasten kanssa jännittää? Ei hätää, lue Annan kirjoittama selviytymisopas!

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja