Mainos

Vauva mukaan teatteriin

Helsinkiläisen Q-teatterin kevätkauden aloittaa Karla Lopin ja Annu Valosen käsikirjoittama ja ohjaama Mamma meedio, jonka esityksiin voi ottaa vauvan mukaan. Näytelmän ensi-ilta on maanantaina Puoli-Q-näyttämöllä.

Annu Valonen esittää Mamma meediota, joka kuvailee maailmaa ja vauvan elämää kohdusta ensimmäiseen ikävuoteen vauvan näkökulmasta aikuisten kielellä. Karla Loppi on ollut mukana ideoimassa kolmisen vuotta sitten Helsingin Kinopalatsissa aloitettuja Baby Bio -näytöksiä, joissa aikuisia kiinnostavia elokuvia voi tulla katsomaan vauva mukanaan. Nyt hän kokeilee samaa ideaa teatterissa. Noin puolet Mamma meedion esityksistä on päivänäytöksiä, joihin vanhempainlomalaisten on kätevä tulla.

Helmikuussa Puoli-Q:ssa on vuorossa Pip Uttonin kirjoittama ja Jukka Hytin ohjaama Päätös, jossa Asko Sahlmanin esittämät kaksi päähenkilöä pohtivat syyllisyyttä, armahdusta ja koston oikeutusta. Näytelmän Suomen-ensiesitys on 10. helmikuuta. Näytelmä nähdään Puoli-Q:ssa vierailuesityksenä yksitoista kertaa.

Ison näyttämön kevään ensi-illat aloittaa Antti Hietalan dramatisoima ja ohjaama Fjodor Dostojevskin Riivaajat. Ensi-ilta on 19. helmikuuta. Rooleissa nähdään muiden muassa Hannu Kivioja, Elina Knihtilä, Tommi Korpela, Saija Lentonen, Matti Onnismaa, Mari Perankoski ja Jani Volanen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.