Vau mikä viisikymppinen – Katso Kirsin rohkeat kuvat!

Viisikymppisenä on sinut itsensä kanssa, sanoo Kirsi, jota ei ujostuttanut poseerata alastonkuvissa.

Kirsi Palokangas, 52, kertoo, ettei ole ollut koskaan mikään linssilude. Hän innostui kuitenkin otattamaan itsestään kansiollisen rohkeita kuvia miehensä 50-vuotissyntymäpäivälahjaksi.

– Olin nuoremman ystäväni tukena, kun valokuvaaja Janica Karasti otti hänestä huomenlahjakuvat. Siinä sitten sanoin valokuvaajalle, että eipä minun nuoruudessani tällaista tehty, johon Janica totesi, että voi niitä kuvia ottaa vanhemmistakin naisista.

Alastomuus ei ujostuta

Kirsi kertoo tuoneensa kuvauksiin mukanaan rekvisiittaa jääkiekkotamineista miehen metsästystarvikkeisiin.

– Valitsin sellaista rekvisiittaa, joka liittyy meidän yhteisiin hetkiimme ja harrastuksiimme. Ostin myös seksikkään bodyn.

Kansioon otettin 20 otosta. Joissain kuvissa Kirsillä on yllään vain miehensä lempipaita, ja toisissa otoksissa hän on pukeutunut ainoastaan kravattiin. Alastomuus ei häntä ujostuta.

– Nuorempi ystäväni oli mukana kuvauksissa, ja hän päivitteli välillä, kun hilluin alasti. Nuorempana sitä on paljon kriittisempi itseään kohtaan, mutta nyt olen sinut itseni kanssa. Jos kannan kehoni ylväästi, olen hyvännäköinen.

Kirsi kertoo, että kuvaus oli vapauttava kokemus. Tuli tunne, että on saanut aikaan jotain hienoa.

– Oli vähän kuin olisi Mount Everestille kiivennyt. Olen todella ylpeä itsestäni, kun rohkenin tehdä kuvat. Mies on varmaan vielä enemmän mielissään.

Kirsi paljasti yllätyksensä mökkireissulla

– Mieheni oli makuuhuoneessa, ja menin sinne uusi yöpaita päällä ja sanoin, että mulla on sulle yllätys. Mies siihen, että onpa nätti uusi yöpaita. Sanoin, että ei se ole yllätys vaan tämä, ja annoin kuvakansion miehelleni. Minulla oli se yöpaita kuvissa päällä. Mies oli aivan hämmästynyt, että missä välissä olin ehtinyt sellaiset kuvat ottaa.

Haaveena yhteiskuvat miehen kanssa

Kirsin ystävät ovat kehuneet otoksia ja sanoneet, että Kirsi on niissä aivan itsensä näköinen. Ystävät eivät ole kuitenkaan tästä innostuneet kameran eteen.

– Monet ystävistäni ovat minua parikymmentä vuotta nuorempia, joten he eivät ole vielä siinä vaiheessa, että haluaisivat ottaa tällaisia kuvia. Samanikäiset taas ehkä haluaisivat, mutta rohkeus ei ehkä riitä.

Nyt Kirsi haaveilee, että voisi ottaa vastaavia kuvia yhdessä miehensä kanssa. Omat kuvat voisi uusia 10 vuoden päästä.

Kirsin miehelleen antamat kuvat ovat kotona kansiossa, josta niitä ihaillaan aika ajoin.

– Mitään sellaisia "katsotaanpa nyt vieraiden kanssa valokuvia" ne kaikki eivät kuitenkaan ole, Kirsi tuumaa.

Studio55.fi/Piritta Palokangas

Kuvat: Janica Karasti

Lue myös:

    Uusimmat