Aikuiset suomalaiset naiset ovat innostuneet nakumalleiksi: vanhin 65-vuotias!

Valokuvaamossa otetut boudoir-kuvat kasvattavat suosiotaan. Villitys ei ole vain nuorten morsianten vaan myös iäkkäämmät naiset poseeraavat rohkeasti taiteellisissa nakukuvissa.

– Kyllä yleensä housut pysyvät jalassa, mutta alastonkuviakin olen ottanut paljon. Ei kuitenkaan sellaisia, että x-asennossa maataan sängyllä, vaan ne ovat sensuelleja ja taiteellisia. Moni haluaa ripustaa alastonkuvan itsestään sisustuselementiksi makuuhuoneen seinälle, oululainen valokuvaaja Janica Karasti kertoo.

Boudoir-kuvissa esiinnytään joko alasti, alusvaatteissa tai vastaavissa rohkeissa asuissa. Karastilla on jonkin verran myös lainavaatteita kuten korsetteja.

– Moni iäkkäämpi ei halua näyttää vatsaansa, joten usein kuvissa on päällä esimerkiksi lempiyöpaita.

Vanhin malli 65-vuotias

Karasti on ottanut buduaarikuvia kolme vuotta. Ensin häntä lähestyivät nuoret morsiamet, jotka halusivat antaa eroottissävytteisen huomenlahjan aviomiehelleen.

Vähitellen kyselyjä alkoi tulla myös aikuisemmilta naisilta, jotka halusivat antaa miehelleen kuvan hääpäivä- tai syntymäpäivälahjaksi. 50+-ikäisiä asiakkaita Karastilla käy kerran pari kuussa.

– Yli viisikymppiset naiset ovat aivan ihania kuvattavia. He eivät häpeile tai hermoile yleensä ollenkaan ja saattavat nauraa, että tuo paikka roikkuu, mutta kylläpä se ukko jo sen on nähnyt. Tällainen alle kolmekymppinen voi vain kadehtia kuinka sinut he ovat itsensä kanssa.

Karastin vanhin buduaarimalli on ollut 65-vuotias.

– Hän otti kuvan hääpäivälahjaksi miehelleen. He lähtivät oikein romanttisesti hääpäivämatkalle ulkomaille ja mies sai lahjan siellä.

Karastin buduaarikuvien hinnat lähtevät sadasta eurosta. Suosituin tuote on kansio, johon tulee kaksikymmentä kuvaa.

Studio55.fi/Piritta Palokangas

Lue myös:

    Uusimmat