Vatsalihakset esiin ja rasva palamaan – tee nämä kolme muutosta treenirutiineihisi

Onko tavoitteenasi litteä vatsa? Nämä vinkit auttavat sinua pääsemään nopeammin tavoitteeseesi. 

Lähes kaikki meistä tietävät, että kaloreita kuluttava aerobinen liikunta on välttämätöntä laihdutuksen kannalta. Lenkkipoluilla juokseminen tai kuntopyörän selässä polkeminen eivät kuitenkaan yksinomaan riitä, jos tavoitteenasi on näyttävät vatsalihakset. Jos haluat saada sixpackisi esiin, sinun täytyy keskittyä myös voimaharjoitteluun.

Voimaharjoittelun avulla saat aikaan parempia tuloksia lyhemmässä ajassa, etenkin jos noudatat näitä kolmea vinkkiä.

1. Lisää painoja

Jos haluat polttaa rasvaa, valitse raskaammat painot. Kunnon painoilla treenaaminen kuluttaa enemmän kaloreita, mikä auttaa sinua polttamaan rasvaa ympäri kehoa. Myös vatsastasi. Valitse muutamaa kiloa painavammat käsipainot tai raskaampi levytanko, ja vyötärösi kaventuu nopeammin.

2. Vaihda painot kahvakuulaan

Jos olet tähän asti treenannut kuntosalilla ainoastaan käsipainojen ja tankojen luona, sinun on syytä muuttaa tapojasi ja tutustua kahvakuulien, voimaköysien ja kuntopallojen maailmaan. Näiden välineiden kanssa treenatessa syke nousee, kaloreita kuluu ja lihakset kasvavat. Nämä treenit ovat omiaan kiireiselle, joka haluaa saada lyhyestäkin kuntoiluhetkestä kaikki tehot irti.

3. Tee yhdistelmäliikkeitä

Miksi treenaisit kerrallaan vain yhtä osaa kehostasi? Monta eri lihasryhmää kuormittavien yhdistelmäliikkeiden avulla saat lyhyestäkin kuntosalireissustasi enemmän irti. Yhdistä kyykky olkapäitä kuormittavaan pystypunnerrukseen tai laita vatsalihakset ja olkapäät töihin lankku-liikkeen avulla. Nämä tehokkaat liikkeet kuormittavat koko kehoa ja saavat aikaan enemmän tuloksia kuin pelkkä yhden lihasryhmän harjoittaminen. Kun koko keho on töissä, tuloksia syntyy taatusti!

Tällä tehotreenillä kaloreita kuluu ja rasva palaa. 


Laita vatsa töihin näillä liikkeillä. 


Lähde: Popsugar 

Lue myös:

    Uusimmat