Vastustajan epäonni Manchester Unitedin siunaus – avainpelaajan loukkaantuminen varjosti, nuori tulokas säväytti

Manchester United palasi Englannin Valioliigassa voittokantaan, kun se voitti sunnuntaina kotikentällään Brightonin maalein 3-1.

Viikko sitten Bournemouthille 0-1-tappion vieraskentällä kärsinyt United sai otteluun erinomaisen alun, kun keskikenttäpelaaja Andreas Pereiran laukaus muutti puolustajasta suuntaa ja vei kotijoukkueen johtoon 17 peliminuutin jälkeen.

Toinen osuma syntyi myös Brightonin avustuksella, kun maalinedusruuhkan päätteeksi Dave Propper laittoi pallon omaan maaliin.

Lewis Dunk kavensi United-johdon vielä toisella jaksolla, mutta Marcus Rashford katkaisi kirin kauden kuudennella maalillaan.

Unitedin avauskokoonpanossa debytoi 19-vuotias englantilaispuolustaja Brandon Williams, jonka esitys keräsi ottelun jälkeen kehuja.

Laitapuolustaja esimerkiksi syötti omilleen 88% tarkkuudella ja onnistui viidestä taklauksesta neljä kertaa. Williams vaihdettiin kentältä pois ottelun lisäajalla.

Punaiset saivat myös huolen aihetta, kun keskikentän avainpelaaja Scott McTominay kannettiin kentältä paareilla. Skotlantilaisen vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

United nousi voitollaan Valioliigassa viidentenä olevan Sheffield Unitedin ja kuudentena sijaitseva Arsenalin tuntumaan pisteen päähän.

Neljän kärki on sarjassa irronnut muista, kun Liverpoolia vastaan Valioliigan kärkiottelussa sunnuntaina pelaava Manchester City pitää hallussaan neljättä sijaa 25 pisteellä.


Lue myös:

    Uusimmat