Manchester United vajosi takaisin synkkyyteen

Manchester United ehti tarjota kannattajilleen heikon alkukauden jälkeen jälleen toivoa paremmasta, kun se nousi tapaninpäivänä 3–2-voittoon sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Aston Villasta. Lauantai-iltana oli edessä kuitenkin putoaminen tutumpaan synkkyyteen, kun se hävisi Englannin Valioliigassa sijalle 15 nousseelle Nottinghamille vieraissa maalein 1–2.

Tasaisen avausjakson jälkeen United oli lähellä ottaa johdon, kun portugalilainen laitapuolustaja Diogo Dalot laukoi jälkimmäisen jakson alkupuolella rangaistusalueen rajalta tolppaan.

Nottingham otti johdon 64. minuutilla, kun Nicolas Dominguez latasi pallon keskeltä rangaistusaluetta tarkalla laukauksella alanurkkaan.

Aston Villaa vastaan kahdesti osuneella Alejandro Garnacholla oli pian kotijoukkueen maalin jälkeen erinomainen mahdollisuus tasoitukseen, mutta Unitedin kulmapotkussa täysin vapaaksi jäänyt argentiinalainen ei onnistunut runsaasta tilasta ja ajasta huolimatta viimeistelemään tasoitusta.

Edellisessä ottelussa aiempaa pirteämmin esiintynyt Marcus Rashford toi Unitedin tasoihin vartti ennen loppua Nottingham-vahdin avustuksen ja Garnachon sitkeän esityön myötä, mutta tasatilanne ei pitkään kestänyt.

Ottelua oli pelattu 82 minuuttia, kun Unitedin maalipaikkaa seuranneessa vastaiskussa keskikenttäpelaaja Scott McTominay hukkasi miehensä ja Morgan Gibbs-White sijoitti taidolla Nottinghamin voittomaalin. Osumaan syötön tarjoili Unitedista tälle kaudelle seuraan siirtynyt ruotsalaispelaaja Anthony Elanga, 21.

Sarjassa seitsemäntenä jatkavalle Unitedille tappio oli kauden yhdeksäs. Viime kaudella seura kärsi saman verran häviöitä koko kauden mitassa.