Oliko se sitten siinä? Sarjanousija murskasi Manchester Unitedin

Manchester United kärsi 1-4-murskatappion Watfordille jalkapallon Englannin Valioliigan lauantain kierroksella.

Manchester Unitedin päävalmentajan Ole Gunnar Solskjär on uskottu saavan potkut lähiaikoina ja lauantain tappio todennäköisesti sinetöi norjalaisluotsin kohtalon. Watford pelasi mainion ensimmäisen puoliajan, kun sillä oli sauma olla jo kolmen maalin johdossa ennen taukoa.

Ismaila Sarr epäonnistui pilkussa, mutta onnistui puoliajan lopulla maalinteossa. Tätä ennen Joshua King oli jo siirtänyt Watfordin 1-0-johtoon. Toisella puoliajalla Manchester United sai piristysruiskeen, kun vaihdosta sisään tullut Donny van de Beek viimeisteli kavennuksen Cristiano Ronaldon syötöstä.

Kirin kuitenkin tyrehdytti Harry Maguire, joka sähläsi itsensä ulos pelistä 20 minuuttia ennen loppua. Maguire laittoi itselleen liian kovan pallon eteenpäin ja joutui liukumaan tilanteessa Watford-pelaajaa jalkoihin.

Joao Pedro ja Emmanuel Dennis viimeistelivät vielä lisäajalla loppulukemat 4-1. Manchester United on Valioliigassa seitsemäntenä.