Norwichin synkkä tapaninpäivä: raskas tappio syvensi ahdinkoa putoamistaistelussa – Pukki tuhlasi huippupaikat

Norwich kärsi Englannin Valioliigassa tapaninpäivänä kivuliaan tappion, kun putoamista vastaan myös taisteleva Aston Villa otti Kanarianlinnuista 1-0-kotivoiton Villa Parkilla. Teemu Pukki ei onnistunut maalinteossa. 

Vierasjoukkue hallitsi viikon takaisen Wolverhampton-ottelun tapaan avausjaksoa, mutta Pukki ei onnistunut viimeistelemään kahdesta laatupaikasta.

Eniten Pukin maaleja tällä kaudella Norwich-pelaajista syöttänyt Emiliano Buendia löysi suomalaisen 20 minuutin kohdalla linjan takaa, mutta Pukin haltuunotto vei liikaa aikaa Villa-puolustuksen ehtiessä väliin.

Pukki karkasi avausjaksolla vielä kerran puolustuslinjalta, mutta ei nähnyt, että joukkutoveri Alexander Tettey odotti vasemmalla laidalla vapaana.

Toisella puoliajalla Pukin kosketukset palloon olivat vähissä. Keltapaidat loivat paikkoja, mutta Englannin maajoukkuetta vuosia edustanut maalivahti Tom Heaton otti useita huipputorjuntoja.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Aston Villa iski 64. minuutilla, kun Jack Grealish raivasi taitavasti tiensä rangaistusalueelle Conor Hourihanen iskiessä Villan 1-0-johtoon. Hourihane osui lokakuun 5. päivä myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Norwich putosi tappion myötä Valioliigan viimeiseksi. Putoamisviivan yläpuolelle sillä on matkaa jo kahdeksan pistettä. 

Lue myös:

    Uusimmat