Vastikään isäksi tullut Gogi Mavromichalis pyörtyi sairaalahuonessa ja sai oman "sektioarven": "Minä olen siitä otsa edellä tippunut..."

Gogi Mavromichalis tietää, että hänestä tulee "se nolo isä": "Vaimokin varmaan häpeää" 1:51
Katso myös: Gogi Mavromichalis tietää, että hänestä tulee "se nolo isä": "Vaimokin varmaan häpeää"

Gogi Mavromichalis kertoo somessa erikoisesta "hässäkästä", joka sattui sairaalassa pari päivää hänen tyttärensä syntymän jälkeen. 

Juontaja Constantinos "Gogi" Mavromichalista tuli hiljattain isä, kun hän ja hänen puolisonsa saivat elokuussa esikoistyttärensä. Juontaja jakoi maanantaina 18. syyskuuta Gogi - Yle Kioski -Instagram-tililleen videon, jolla hän kertaa pari päivää tyttärensä syntymän jälkeen sattunutta tapahtumaketjua, jonka seurauksena hän vitsailee saaneensa oman "sektiohaavansa".

– Kaksi yötä synnytyksestä, meillä oli perhehuone, ja olin juuri saanut unen päästä vähän kiinni, kun vaimo herätti, että "Mulla on niin kovat sektiokivut, voitko auttaa vessaan?". Pomppasin ylös ja sanoin, että "Totta kai kulta", juontaja alustaa videollaan.

Mavromichalis kertoo videolla menneensä vaimonsa vierelle ja alkaneensa laskea sairaalasängyn kaidetta alas samalla, kun hänen vaimonsa kertoi hänelle sektiokivuistaan. Samalla juontaja alkoi kertomansa mukaan kuvittelemaan sektiota mielessään.

– Enhän minä ollut nähnyt, mitä siellä sektiossa tapahtuu, olin sermin takana silloin, kun häntä operoitiin. Mutta mielikuvitukseni lähti laukalle, ja olen aika herkkähipiäinen, joten minua alkoi vähän huimata ne ajatukset, hän kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seuraavaksi Mavromichalis istahti kertomansa mukaan mitään sanomatta oman sänkynsä reunalle keräilemään itseään, kun häneltä katkesi filmi. Hän sanoo vaimonsa kertoneen hänelle, mitä seuraavaksi on tapahtunut.

– Minä olen siitä otsa edellä tippunut suoraan huoneen lattialle ja alkanut kourimaan siinä lattialla 15–20 sekuntia. Ja vaimo ajattelee, että okei, mies on kuollut. Paniikissa hän sai jotenkin heijattua itsensä jaloilleen ja hirveissä kivuissa linkkasi vessaan ja veti paniikissa punaista hätänarua, Mavromichalis kertoo videollaan.

Juontajan mukaan kaikkia mahdollisia hätänappeja painettuaan hänen vaimonsa avasi vielä sairaalahuoneen oven ja huusi apua. Vaimon hätähuuto oli Mavromichalisin mukaan niin kova, että hän heräsi siihen huoneen lattialta.

– Tajusin, että ei saakeli, jollain on hätä, nousin pystyyn ja juoksin hänen vierelleen sinne käytävälle ja huusin "Apua, apua, apua!". En tiennyt kummalla on hätä, hänellä vai vauvalla.

– Vaimo katsoi minua ja sanoi, että "Ei kun nyt takaisin sänkyyn, sulla se hätä tässä on!", hän jatkaa.

Juontaja kertoo saaneensa rytäkässä otsaansa haavan, josta valui verta. Hän kertoo videolla kömpineensä hämmentyneenä vaimonsa sairaalasängylle, jolloin hoitaja tuli paikalle katsomaan, mitä on tapahtunut. Hoitaja tutki Mavromichalisin haavan ja totesi, että se on joko tikattava tai liimattava umpeen.

Juontajan mukaan hänelle alkoi pikkuhiljaa valjeta, mitä on tapahtunut.

– Siinä vaimoni hirveissä kivuissa seisoo hoitajan kanssa, jolla on kädet aivan täynnä muitakin hommia siellä sairaalassa, ja he katsovat minua, kun olen siinä sairaspedillä. Minua hävetti se tilanne aivan järjettömän paljon, hän sanoo.

– Enhän minä sille mitään voinut, että pyörryin, mutta on se noloa. Sitten hoitaja sanoi, että "Kuules, meillä on kädet niin täynnä täällä sairaalassa, ettei meillä ole resursseja hoitaa myös omaisia. Nyt sinä joudut ihan omin päin joko ottamaan taksin tai kävelemään tuohon parin korttelin päähän Haartmanin päivystykseen, hän jatkaa. 

Mavromichalis on sisällyttänyt videonsa loppuun klipin, jossa hän kävelee haavansa kanssa tikattavaksi päivystykseen. Videon lopussa hän myös kehuu sekä vaimoaan että Suomen terveydenhuoltoa.

Lue myös:

    Uusimmat