Hunks-Jucci sai sairaalassa järkyttäviä uutisia – sitten lääkäri lausui uskomattomat sanat: "Aloin vain itkeä"

Hunks-tanssija Jucci sairastui syöpään – kertoo MTV:lle terveydentilastaan 4:18
Katso video: Hunks-tanssija Jucci kertoo MTV:lle syövästään

Jucci Hellströmin sairaalareissu oli yhtä tunteiden vuoristorataa.

Hunks-tanssijana tutuksi tullut Jucci Hellström kertoo Instagram-tilillään sairaalareissusta, jonka aikana hän sai pysäyttäviä uutisia peräti kahteen otteeseen.

Hellström sai syyskuussa tietää sairastavansa pahanlaatuista paksusuolensyöpää. Hän kertoi loppuvuonna MTV Uutisille, ettei syöpä ollut ainakaan tuossa vaiheessa päässyt leviämään muualle kehoon. Hellström kävi helmikuussa syöpäleikkauksesta, jota ennen miehen sairautta hoidettiin kemoterapialla ja sädehoidolla.

Keskiviikkona jakamassaan Instagram-postauksessa Hellström kertoo hakeutuneensa nyttemmin uudelleen sairaalan, sillä hän ei ole pystynyt istumaan normaalisti 11 viikkoa sitten tehdyn syöpäleikkauksensa jälkeen. Hän kertoo tienneensä, että kyseessä oli infektio.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hellström kirjoittaa, että TT-kuvauksen ja pitkän odottelun jälkeen lääkäri saapui hänen juttusilleen ja kertoi, että kyseessä on kuin onkin infektio. Tanssija kertoo pelänneensä, että hän joutuisi uudelleen leikkaukseen.

...mutta lyhyen hiljaisuuden jälkeen lääkäri toimitti järkyttävän uutisen. He olivat löytäneet syövän maksastani, hän kertaa.

Hellström kirjoittaa pohtineensa, miten tämä oli mahdollista. Vastahan hän oli käynyt vastaavanlaisen rupeaman läpi, miten maksasyöpää ei huomattu aiempien hoitojen ja tutkimusten yhteydessä?

– En osaa selittää mitä mielessäni liikkui, mutta psykologisesti kuolin sillä hetkellä. Seuraavana päivänä lähes unettoman yön jälkeen yritin käyttäytyä normaalisti, vaikka olin helvetin peloissani. Suuri ongelma oli se, kuinka kerron tästä paskasta äidilleni. Se puhelu oli sydäntäsärkevä, hän kertaa tekstissään.

Hellströmin ja hänen äitinsä puhelu keskeytyi, kun toinen lääkäri saapui kertomaan miehelle infektiosta ja kyselemään hänen voinnistaan. Hellström ei ollut järin kiinnostunut asiasta, sillä hänen mielensä oli vallannut syöpäuutisten tuoma järkytys.

Pian lääkäri kuitenkin lausui sanat, jotka löivät Hellströmin ällikällä; hänellä ei ollutkaan maksasyöpää.

– Radiologi oli ollut väsynyt ja tehnyt väärän diagnoosin! Mitä?! En kuullut sanaakaan. Aloin vain itkeä, hän kirjoittaa.

Pian Hellström pääsi soittamaan takaisin äidilleen ja kertomaan tälle hyvät uutiset. Hän kuvailee puhelun olleen mieletön.

– Jos ensimmäinen syöpä"kokemus" ei tehnyt sitä, niin tämä teki! En aio koskaan ottaa yhtäkään päivää itsestäänselvyytenä koko loppuelämäni aikana. Aion vaalia joka ikistä hetkeä, hän raapustaa.

Hellströmin someseuraajat ihmettelevät uskomatonta sairaalareissua postauksen kommenttikentässä.

– Siis.. huhhuh. Voin vaan kuvitella miltä toi kaikki on tuntunut ja siltikään se ei oo varmaan lähelläkään sitä, miltä se on oikeesti tuntunut. Voimia Jucci! näyttelijä Aku Sipola kommentoi.

– Tämä oli vuoristorataa jo pelkästään lukiessa, toinen someseuraaja kirjoittaa.

– Uskomatonta! kolmas ihmettelee.

Lue myös:

    Uusimmat