Hiljattain isäksi tullut Gogi Mavromichalis paljastaa, missä vauva-arkeen liittyvässä asiassa on "aivan haka": "Ainakin omasta mielestäni"

Gogi Mavromichalis tietää, että hänestä tulee "se nolo isä": "Vaimokin varmaan häpeää" 1:51
Gogi Mavromichalis tietää, että hänestä tulee "se nolo isä": "Vaimokin varmaan häpeää jossain koulun vanhempainilloissa"

Gogi Mavromichalista tuli isä elokuussa.

Juontaja Constantinos "Gogi" Mavromichalis vieraili tiistaina 5. syyskuuta Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa, jossa kerrattiin muun muassa hänen työuraansa Salatuista elämistä aina vuoden tv-esiintyjäksi sekä yrittäjäksi.

Työkuvioiden lisäksi haastattelussa käsiteltiin myös muita teemoja, kuten isyyttä. Mavromichalis ja hänen puolisonsa saivat elokuussa esikoistyttärensä. Juontaja kertoi vanhemmuuden muuttaneen elämää muun muassa siten, että nyt perheen aikataulut määräytyvät hyvin pitkälti pienokaisen mukaan.

– Mutta samalla olemme pyrkineet siihen, että hän tulee meidän elämäämme, emmekä me mene uuteen elämään. Että vauva tottuu myös meidän arkeemme, hän totesi.

Mavromichalisin mukaan hänen reviiriään vauva-arjessa ovat etenkin ilta- ja yösyötöt, joista hän on ottanut suuren vastuun ja joista hän haluaa kertomansa mukaan selvitä kunnialla.

– Minusta on tullut näiden neljän viikon aikana aivan haka, ainakin omasta mielestäni, koska vauva toimii vielä toistaiseksi samalla tavalla. Mutta tiedän, että tasoja tulee pikkuhiljaa ja se muuttuu, hän totesi.

Yllä olevalla videolla Mavromichalis kertoo, millainen isä hän haluaa olla. Samaisella videolla hän myös kertoo, millainen isä hän uskoo tulevaisuudessa olevansa.

Alta näet koko erikoishaastattelun.

Erikoishaastattelussa Gogi Mavromichalis kertoo tiestään Salatuista elämistä palkituksi tv-esiintyjäksi 16:25
Viiden jälkeen erikoishaastattelussa Gogi Mavromichalis kertoo tiestään Salatuista elämistä palkituksi tv-esiintyjäksi

Lue myös:

    Uusimmat