Mainos

Vasemmistoliiton varapj: Hautala voisi tehdä johtopäätökset toiminnastaan

Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Risto Kalliorinne kehottaa kehitysministeri Heidi Hautalaa tekemään omat johtopäätökset siitä, voiko ministeri jatkaa harmaan talouden ministeriryhmässä.

– Vaikka pääministeri Katainen ehti jo antaa Hautalalle synninpäästön ja vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö puhuu inhimillisestä erehdyksestä, niin viime kädessä pimeän työn teettämisestä vastuussa oleva ministeri Hautala voisi tässä asiassa osoittaa omaakin moraalista selkärankaa ja tehdä sen mukaiset johtopäätökset toiminnastaan – ainakin harmaan talouden työryhmässä jatkamisen osalta, linjaa Kalliorinne tiedotteessaan.

Ministeri Hautala sanoi Ylelle haluavansa jatkaa harmaan talouden ministeriryhmässä, mikäli se hänelle sallitaan.

Kalliorinteen mukaan inhimillinen erehdys ei ole selitys pimeän työn teettämiselle, koska harmaan talouden vastustaminen on yksi hallitusohjelman keskeisiä tavoitteita. Hänen mukaansa pimeän työn teettäminen nakertaa luottamusta hallituksen toimista harmaan talouden osalta.

Iltalehti paljasti eilen, että Hautala on maksanut töistä suoraan käteen ja jättänyt eläkemaksut maksamatta. Hautala joutui eilen myöntämään, että hän on menetellyt väärin kotiremonttinsa ja -siivouksen teettämisessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.