Mainos

Varusmiessoittokunta Bon Jovin lämmittelijäksi

Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta esiintyy amerikkalaisyhtye Bon Jovin kanssa samalla lavalla Helsingin Olympiastadionilla perjantaina. 50-miehinen soittokunta esittää heti konsertin aluksi marssimusiikkia, jonka aikana Bon Jovi nousee estradille ja yhtyy soittoon. Soittokunnan osuus kestää kaksi minuuttia.

Varusmiessoittajat ovat orkesterin johtajan, musiikkiyliluutnantti Janne Sinikedon mukaan varsin innoissaan asiasta. Noin 20-vuotiaat varusmiehet ovat ikänsä puolesta juuri Bon Jovi -sukupolvea, ja heidän on ollut vaikea uskoa pestiä todeksi. -Tästä tulee ehdottomasti kovin keikka aiempiin esiintymisiimme verrattuna, kertoo Siniketo.

Lahdessa tukikohtaansa pitävä soittokunta on saanut etukäteen kuultavaksi ääninauhan, jonka perusteella he harjoittelevat esityksensä. Musiikkiyliluutnantti Sinikedon mukaan myös koreografisia liikkeitä on käyty läpi.

Bon Jovilla on maailmankiertueellaan ollut tapana aloittaa konserttinsa näyttävän marssiorkesterin tahdittamana. Varusmiessoittokunnan lisäksi Bon Jovin konsertin lämmittelynumeroina ovat brittiyhtye Babylon Zoo ja kotimainen pop-yhtye Lemonator.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.