Varoituksen saanut Red Bull -pomo ei kadu tunteenpurkaustaan – "Minulla ei ole ongelmia sen kanssa"

4:44
Lewis Hamilton ajoi komeaan voittoon Qatarin osakilpailussa.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei kadu Qatarin aika-ajojen jälkeistä tunteenpurkaustaan, vaikka hän saikin tapauksesta varoituksen.

Horner aiheutti kohua lauantaisten aika-ajojen jälkeen, kun hän suivaantui Max Verstappenin saamasta rangaistuksesta. Horner kohdisti turhautumisensa keltaisia lippuja aika-ajoissa heiluttaneeseen ratavirkailijaan, jota hän syytti konnaksi.

FIAn kilpailujohtaja Michael Masi jyrähti jo tapauksesta Hornerille. Vaikka Horner saikin FIA:lta läksytyksen, ei hän kuitenkaan kadu tunteenpurkaustaan.

– Olen suorapuheinen ja olen aina käyttäytynyt sillä tavalla. En ole liian tunteellinen kaveri, enkä huuda kameroille. Minulle ei ole mitään ongelmia sen kanssa, miten käyttäydyin. Aion tehdä samoin myös jatkossa, Horner toteaa Motorsportin mukaan.

Tuomariston eteenkin tapauksen tiimoilta joutunut Horner myöntää, ettei hänen tarkoituksensa ollut loukata ketään, eikä kommenttia ollut kohdistettu yksittäiseen henkilöön.

– Luulen, että ainoa ongelma oli, että joku otti sen henkilökohtaisesti, kun viittasin roistomaisiin keltaisiin lippuihin. Se ei ollut tarkoitettu kenellekään yksilölle tai ratavirkailijalle, Horner sanoo.

Horner joutui pyytämään anteeksi keltaista lippua heiluttaneelta ratavirkailijalta. Red Bull -pomon mukaan anteeksipyyntö hyväksyttiin.

– Tein heille selväksi, etten tarkoittanut kommentilla ketään yksittäistä henkilöä. Se oli enemmänkin turhautumista siitä, että kolme tai neljä autoa ohitti saman auton ilman keltaisia, mutta meidän autollemme heilutettiin keltaista lippua, Horner summaa tuntojaan.

Horner haluaa painottaa, ettei hänellä ole mitään ratavirkailijoita vastaan. Päinvastoin hän kunnioittaa ratavirkailijoiden tekemää työtä suuresti.

– Ratavirkailijat tekevät upeaa työtä ympäri maailman. He ovat vapaaehtoisia. Ilman heitä ei olisi moottoriurheilua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja