Varo! Tämä ihminen voi yllättää sinut sekstailemassa

Lukijat paljastivat Helmen viikkokyselyssä, missä tilanteissa ja kelle he olivat jääneet kiinni seksipuuhissa. Lue osuvimmat tarinat, jotka voivat toimia myös varoittavina esimerkkeinä!

Helmi kysyi viime viikolla lukijoiltaan, oliko heitä yllätetty seksiä harrastamassa tai seksuaalisten puuhasteluiden parissa. Usea (28 %) vastaajista oli tullut ystävänsä, vanhempiensa (18 %) tai sisarustensa (13 %) yllättämäksi. Harva (6 %) oli jäänyt kiinni opettajalle, esimiehelleen tai jollekin muulle auktoriteettiasemassa olevalle tutulle.

Yllättäjä oli ollut lukijoiden tapauksissa esimerkiksi isovanhempi, poikaystävä, tuntematon naapuri, ystävä, työkaveri, anoppi, vaimon sisko, aikuisiän saavuttanut lapsi, hotellin siivooja, lemmikki ja jopa kirkon työntekijä.

– Mieheni mummu. Totesi vain, että "herranjumala" ja sulki oven yhtä nopeasti kuin oli avannutkin. Ensiksi nolostutti hieman, sitten nauratti.

– Mahtoi olla veret seisauttava näky. Poikaystäväkseni pyrkivä kaveri B oli juuri kellistänyt minut vuoteelle, vaatteet oli kylläkin päällä molemmilla, ja hän oli kiihkeästi suutelemassa minua ensimmäistä kertaa, kun silloinen poikaystäväni A astui huoneeseen. Ilme oli näkemisen arvoinen. Meni melkein käsirysyksi. Olin jo kauan harkinnut jättää herra A:n, jonka käyttäytymiseen olin hyvin pettynyt, ja kun herra B oli kaikin tavoin paljon mukavampi, niin tämä farssimainen kohtaus vauhditti päätöstä. Ja hyvä niin.

– Teini-ikäisenä ei kutupaikkoja ollut ja olinkin harrastamassa seksiä rappukäytävässä yöllä. Havahduin oven aukaisuun selkäni takana ja pyörähdin ympäri. Naapurin rouva oli edessäni luultavasti ravintolasta tulleena ja tuijotti ensin kasvojani ja sitten sojottavaa heppiäni. Hupaisa tilanne: rouva hymyili ja minä punastuin! En jatkanut keskenjäänyttä sessiota.

– Aikoinaan lomaillessamme poikaystäväni kanssa Barcelonassa meidät yllätti aamulla hotellihuoneessa siivooja. Pistipä siivoojatäti huoneen oven rivakasti kiinni meidät nähdessään.

– Olin silloisen miesystäväni kanssa talovahtina erään ystävämme talolla. Saunonnan ja grillailun lomassa tunnelma muuttui kiihkeäksi ja päädyimme ystävämme sängyn päälle puuhastelemaan. Hyvän aikaa touhuttuamme äänekkäästi huomasimme, että jossain touhujemme lomassa ystävämme olikin palannut takaisin. Hän sitten fiksuna oli antanut meidän olla rauhassa ja mennyt takapihalle odottelemaan josko lopettaisimme. Hänen ilmeensä oli järkytyksen ja huvittuneen sekainen mennessäni pihalle tupakalle. Silloin hieman hävetti sillä kumpikaan meistä ei ole kovinkaan hiljainen petipuuhissa, vaan tykkäämme puhua rivoja. Hän oli varmasti kuullut ne kaikista pahimmat.

– Intohimon hetki kun koitti, ei ehtinyt paikkaa katsoa, vaan oli ryhdyttävä heti hommiin. Paikka oli ortodoksikirkon puisto ja meidäthän yllätti kukas muukaan kuin piispa tai joku vastaava.

– Koira. Eikä se kovin hauskalta tunnu, kun saksanpaimenkoira tuijottaa intensiivisesti silmät pyöreänä ilmeisen kiinnostuneena vieressä. En tiedä, mitä mahtoi ajatella. Oli varmaan huolissaan, ettei vain mammaa satutettu.

– Perinteinen tarina: Vielä kun asuin kotona villinä teininä, tempaisin yöbussista kaveriksi söpön poikasen. Äiti yllätti, kun aamulla teimme intohimoista tuttavuutta. Voi sitä himon määrää silloin...

– Poikaystäväni naispuolinen kaveri paukkasi kesken lemmenleikkiemme ovesta sisään, koputtamatta. Hän hämmentyi niin, että jäi tapittamaan meitä toviksi suu kauhusta ammollaan. Pohdimme jälkeenpäin luulikohan hän äkkiseltään, että vällyjen välissä olikin poikaystäväni isä... Sen verran samaa näköä heistä löytyy!

Puhtia seksielämään? Kurkista Helmi-kauppaan!


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat