Mainos

Varkaat veivät syöpäsairaan pojan Legoland-rahat – tuntemattomat lahjoittivat matkarahat takaisin

Syöpää sairastava ruotsalaispoika Viktor oli säästänyt vuoden ajan rahaa päästäkseen haaveilemalleen matkalle Legolandiin, mutta murtovarkaat veivät hänen säästönsä.

Aftonbladet kertoo surullisesta ruotsalaispoika Viktorin tapauksesta. Viktor sairastaa syöpää ja hän oli säästänyt vuoden ajan rahaa päästäkseen haaveilemalleen matkalle Tanskan Legolandiin.

Viktorin säästöt kuitenkin joutuivat murtovarkaiden matkaan. Varkaat olivat murtautuneet Viktorin perheen kotiin ikkunan kautta, ja vieneet ikkunalaudalla olleen säästölippaan.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

– Matka oli hänelle kuin palkinto syöpään vastaan taistelussa, Viktorin äiti Carolina kommentoi Aftonbladetille.

Rahalippaan ryöstön jälkeen Viktorin täti kirjoitti tapauksesta Facebookiin ja pyysi ihmisiltä lahjoituksia, jotta Viktor saisi menetetyt rahansa takaisin.

– Moni oli kuullut Viktorin tapauksesta ja halusivat auttaa häntä. Lahjoitusten suuruudet vaihtelivat 20 kruunusta aina 1000 kruunuun, täti Victoria kertoo.

1000 kruunua vastaa noin 107 euroa. Lahjoitukset tekivät Viktorin haasveesta taas totta, ja hän on henkilökohtaisesti tavannut joitain lahjoittajia ja kiittänyt heitä.

– Olemme todella onnellisia, ja haluamme kiittää kaikkia lahjoittajia, Victoria sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.