Varkaat ostelivat verkosta Emilyn nimissä – kotona naista odotti yllätys: "Se oli todella karmivaa"

2:15
Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti. Mitkä ovat tärkeimmät asiat verkossa kauppaa tehdessä?

Emily kertoo varkaiden käyttäneen hänen Amazon-tiliään luvattomiin ostoksiin. Naisen mukaan vorot myös muistivat häntä kortilla ja paketilla!

Englantilainen Emily Morris väittää joutuneensa tökerön varkauden kohteeksi. Naisen nimissä tilattiin tuotteita satasilla, minkä lisäksi varkaat lähettivät Emilylle kortin!

22-vuotias Emily kertoo, että havaitsi ongelmat Amazon-tilillään vasta päivien kuluttua tapahtuneesta, sillä oli ollut lomalla. Kotiin palattuaan hän kuitenkin huomasi, että tilin avulla oli tilailtu tavaraa lähes 600 punnan eli noin 660 euron edestä, kertoo Daily Post.

"Se oli todella karmivaa"

Emily kertoo, että kotona häntä odotti myös Amazonin lähetys.

– Se oli todella karmivaa, nainen kuvaili haastattelussa.

Paketissa oli kortti, joka esitti lastenohjelma Muppet Show'sta tuttuja hahmoja. Päällä luki teksti "harmi, että lähdet".

– Nauroin, koska olin niin sokissa. Ajattelin, että pilailevatko he? Ensin ajattelin, että joku tuttuni pilailee kanssani kuultuaan, mitä on tapahtunut. Se (kortti) nauratti minua, koska oli niin loukkaavaa ja sokeeraavaa, että joku kehtaisi tehdä jotakin tuollaista.

Muutamaa päivää myöhemmin Emily kertoo saaneensa toisen paketin, jota ei tilannut. Sen sisällä oli karkkeja.

Emily. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Heillä voisi olla pääsy mihin vain"

Emilyn mukaan aluksi hänen Amazon-tilinsä avulla tilattiin vain muutamien puntien hintaisia ostoksia. Kolmas ostos maksoi kuitenkin 270 puntaa eli yli 300 euroa, ja se oli lähetetty Amazon-palvelun pakettipisteeseen Isossa-Britanniassa.

– He tekivät vain pieniä ostoksia aluksi, selvästi nähdäkseen, huomaanko epätavallisen toiminnan tililläni, Emily kuvaa.

Hän uskoo, että halvimmat ensiostokset olivat hänelle lähetetyt kortti ja karkit. Emily itse käytti lomallaan vain käteistä rahaa eikä siksi heti huomannut, että hänen kortiltaan on veloitettu ostoksia.

– Ensimmäinen mieleeni tullut ajatus oli, mihin muuhun he ovat päässeet käsiksi? Heillä voisi olla pääsy mihin vain, ja huolestuttavinta on, että he tietävät, missä asun.

Emilyn tili on jälleen turvassa

Emilyn mukaan Amazonin asakaspalvelussakin oli toivomisen varaa: kukaan ei soittanut hänelle takaisin lupauksistaan huolimatta. Emily kuitenkin sai lopulta yhtiöltä sekä rahansa että tilinsä takaisin, vaikka kertookin, ettei asiaa hänen mielestään otettu "vakavasti".

Amazon ei kommentoi yksittäisiä asiakastapauksia, mutta ilmoitti, että on pyytänyt tapahtunutta anteeksi. Yhtiön mukaan Emilyn tili on jälleen turvassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja