Vappu Pimiä vieraili palavasti rakastuneiden Maajussi-Miian ja Kimmon kotona Kuusamossa – kertoo nyt kohtaamisesta

2:23
Miia ja Kimmo hehkuvat rakkauden onnea.

Viimeisimmällä Maajussille morsian -ohjelman kaudella toisensa löytäneet Miia ja Kimmo olivat loihtineet Vappu Pimiälle herkullisen illallisen. 

Syksyllä 2020 seurattiin kuumeisena kotisohvalta Maajussille morsian -ohjelmassa neljän rakkautta etsivän maajussin tarinaa. Kameravalojen sammuttua rakkaustarinaa jatkoi kuusamolainen Miia, joka löysi ohjelmasta rinnalleen Kimmon

Ohjelman juontaja Vappu Pimiä on lomailemassa paraikaa Kuusamon liepeillä Rukalla. Pimiä kertookin nyt vierailleensa pariskunnan kotona. Hän julkaisi Instagram-tililleen yhteiskuvan, jonka yhteydessä kertoo tapaamisesta. 

 – Me käytiin tänään tapaamassa tätä mielettömän ihanaa pariskuntaa ja syötiin heillä aivan käsittämättömän hyvä, Miian valmistama illallinen. Miia ja Kimmo, olen niin onnellinen teidän puolesta ja niin iloinen, että sain tutustua teihin! 

Pimiä kertoo, kuinka rakastaa työtänsä, koska saa todistaa ihania rakkaustarinoita. 

– Viime keväänä availtiin Miian kanssa kirjeitä Maajussille morsian ohjelman kuvauksissa ja Kimmon kirje taisi tehdä meihin molempiin heti vaikutuksen. Siitä pari kuukautta eteenpäin Kimmon pohkeet tekivät Miiaan lähtemättömän vaikutuksen, niin lähtemättömän, että nyt Kimmo asuu Miian kanssa täällä Kuusamossa, Pimiä kirjoittaa Instagramissa. 

Kuin kala vedessä

Kimmo muutti asumaan lokakuun tienoilla Miian luokse Kuusamoon. Mies sai myös oman alansa töitä Kuusamosta pian muuttonsa jälkeen. Miia pyörittää Kuusamossa majataloa ja elämyskeidasta, jonka pyörittämisessä Kimmo auttaa. 

Pariskunta kertoi marraskuussa MTV Uutisille, että Kimmo on asettunut Miian mukaan tilalle todella hyvin ja on siellä jopa kuin kala vedessä. Kimmo on itsekin asunut lapsuudessaan maalla, joten maatilan elämä ei ole ollut miehelle vieras.

 –Kyllä hän on ihan asettunut sinne. Autotallista on löytynyt hänelle oma paikka, siellä on kyllä tavarat lisääntynyt, Miia nauroi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja