Vappu Pimiä tapasi maajussi-pariskunnan – kolmikko poseeraa iloisina yhdessä: "Tämä on sitä parasta antia, mitä tämä työ antaa"

Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta 1:50
Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon - edes oma isä ei tiennyt asiasta.

Vappu Pimiä vieraili Maajussille morsian -ohjelmassa tavanneiden Tuomon ja Marjon luona.

Vappu Pimiä on juontanut Maikkarin Maajussille morsian -suosikkiohjelmaa jo useamman kauden ajan. Ohjelmassa on nähty maajusseja, jotka ovat löytäneet rakkauden ohjelman avulla. Yksi heistä on Tuomo, joka etsi rakkautta vuonna 2018 ja löysi rinnalleen Marjon.

Pimiä kertoi MTV Uutisten haastattelussa pari vuotta sitten, että Tuomo ja Marjo ovat jääneet hänen elämäänsä myös kuvausten jälkeen. Suosikkijuontaja kävikin viime viikolla tapaamassa pariskuntaa heidän kotonaan.

– Täällä painetaan Maajussille morsian reissuilla ja piipahdin ohi ajaessa ihanan pariskunnan: Tuomon ja Marjon luona, jotka löysivät toisensa muutama vuosi sitten mistäpä muualtakaan kun Maajussille Morsian ohjelmasta, kun Tuomo etsi itselleen kumppania. Ja hyvän kumppanin saikin, kuten taas Marjon kanssa totesimme!

– Ja sai Tuomo paljon muutakin, nimittäin perheen ja perheeseen kuuluu Marjon tytär, josta Tuomo on saanut ihanan bonustyttären sekä yhteinen pieni poika. Tämä on sitä parasta antia, mitä tämä työ antaa ja varsinkin kun se rakkaus kantaa vielä kameroiden sammumisen jälkeenkin! Toivottavasti tältäkin kaudelta löytyisi ainakin yksi Tuomo ja Marjo!

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pimiä kuvaa parhaillaan Maajussille morsian -ohjelman uutta tuotantokautta ja sen vuoksi matkustaa ympäri Suomea. Juontaja julkaisi videon kuvauspäivästään Instagram-tilillään.

Videon näyt, kun klikkaat nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Maajussi-Tuomo kertoo, miten suhtautui isäksi tulemiseen:

Maajussille morsian -ohjelman 15. kausi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 29. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat