Maajussi-Miia paljastaa rohkeimman tekonsa: "Olen pussannut karhua"

Tutustu Maajussille morsian -ohjelman Miiaan. 

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit julkaistiin maanantaiaamuna. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Esittelyjaksossa tavattiin muun muassa Miia, monipuolisen maaseutuyrityksen vetäjä Kuusamosta. Yrityksen toimintaan kuuluvat majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalvelut. Miia on ammatiltaan eräopas ja riistanvartija, ja pääsee toteuttamaan ammattejaan työssään jatkuvasti. 

Miia etsii rinnalleen maanläheistä miestä, jonka kanssa huumori ja arvot kohtaavat. Hän toivoisi arkeensa myös pientä romantiikkaa ja kahdenkeskisiä hetkiä vaikkapa kansallispuistossa makkaraa paistaen. Tulevalle kumppanille toivottuja piirteitä ovat rakkaus luontoa ja eläimiä kohtaan, mutta valmiita erätaitoja ei tarvitse olla.

Lue Miian vastaukset ystäväkirjaan:

Nimi: Miia

Ikä: 36

Silmien väri: Sininen

Pituus: 158 cm

Horoskooppimerkki: Skorpioni

Lempiruoka: Poronkäristys ja sushi.

Lempijuoma: Pommac

Lempimusiikki: Tähän en osaa vastata, kuuntelen niin sekalaista musiikkia ihan laidasta laitaan.

Lempivuodenaika, miksi: Rakastan talvea. Silloin voi harrastaa niin monipuolisesti ja kylymän kans pärjää aina ko lissää vaatetta.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Huumorintaju, positiivisuus, kyky osata nauraa itselle. Rohkeus.

Entä huonoimmat: Huono häviäjä, huono muisti, milliville.

Mikä on paheesi: Nuuska

Millaisia ihmisiä arvostat: Kilttejä ja ajattelevaisia, jotka arvostavat toisia ja on kohteliaita.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Leuhkoja ja narsisteja.

Millä/miten tekisit vaikutuksen naiseen/mieheen: Kokkaisin jotain itse metsästämää riistagourmeeta.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Voi hyvänen aika, varmaa joka päivä jollekki! Varmaan jollekkin omalle kommellukselle. 

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Olen pussannut karhua, yöpynyt tammikuussa metässä viikon yksin (nämä kaksi eivät liity toisiinsa) J, järjestyksenvalvojana työskentely ja tähän ohjelmaan osallistuminen. 

Elämäsi kohokohta: Lapset ja työ.

Lue myös:

    Uusimmat