Maajussi-Miian satumainen rakkaustarina jatkuu edelleen – pari otti jo seuraavan askeleen suhteessaan

2:23
Katso, miten Maajussi-Miialla ja Kimmolla menee nyt: "Sielultaan, mieleltään ja ruumiltaan voi olla alasti toisen edessä, ja tuntuu hyvältä"

Maajussi-Miian ja Kimmon rakkaustarina jatkuu yhä onnellisena.

Maajussille morsian-ohjelmassa seurattiin tänä vuonna jälleen neljän rakkautta etsivän maajussin tarinaa, jotka ohjelman osalta tulivat päätökseensä kuluvalla viikolla. Kameroiden sammumisen jälkeen onnellisena tarina jatkui muun muassa maajussi-Miian osalta, joka on yhä onnellisesti yhdessä sulhasehdokkaansa Kimmon kanssa.

Pariskunta on edennyt suhteessaan ohjelman kuvausten jälkeen reippaasti, sillä Miia ja Kimmo asuvat jo saman katon alla.

– Kimmo muutti Kuusamoon, siitä on nyt vähän yli kuukausi. Hän tavallaan vähän niin kuin jäi tuonne Ajakkaan, Miia kertoo onnellisena.

Miian mukaan yhteen muuttaminen on tuntunut luontevalta, vaikka se tapahtuikin suhteellisen nopeasti. Ohjelman kuvausten päättymisen jälkeen Kimmo palasi kotikaupunkiinsa Jyväskylään viimeistelemään työharjoittelunsa, jonka päättymisen jälkeen mies alkoi hiljalleen kärrätä tavaroitaan Miian luokse.

Kimmo sai myös oman alansa töitä Kuusamosta pian muuttonsa jälkeen. Asiat ovat rakastuneen pariskunnan kohdalla siis erityisen mallillaan ja heillä menee hyvin.

Tieto pariskunnan seurustelusta on nyt julkinen, mutta kuluvan syksyn aikana Miian ja Kimmon on täytynyt pitää se salassa ohjelman pyöriessä televisiossa. Tämä ei tosin ole ollut heille suuri ongelma, onhan Miian kotitila melko syrjäisellä seudulla.

– Ei ole mitenkään oikeastaan tarvinnut piileskellä, se on hoitunut aika lailla itsestään, kun asuu keskellä ei mitään.

Kimmo on asettunut Miian mukaan tilalle todella hyvin ja on siellä jopa kuin kala vedessä. Kimmo on itsekin asunut lapsuudessaan maalla, joten maatilan elämä ei ole ollut miehelle vieras.

 –Kyllä hän on ihan asettunut sinne. Autotallista on löytynyt hänelle oma paikka, siellä on kyllä tavarat lisääntynyt, Miia nauraa.

Miian lapset ovat ottaneet Kimmon avosylin vastaan, ja Miia tulee myös hyvin toimeen Kimmon kahden lapsen kanssa. Tällä hetkellä pariskunta ei halua kummemmin suunnitella tulevaisuutta vaan valmistautuvat tulevaan talveen sekä varsinkin Miian osalta kiireiseen matkailusesonkiin maajussin pyörittämällä elämystilalla.

Kimmossa viehättää Miiaa yhä erityisesti se, että parin on aina luonnollisen hyvä olla yhdessä ja voi olla aina rauhassa oma itsensä. Tutustumisen alkuaikoinakaan ei tarvinnut jännittää, vaikka toiseen olikin ihastunut.

– Kun olen vielä vähän tämmöinen pöhelö ja rääväsuu, mutta hänen kanssaan ei tarvitse peitellä mitään. Hän hyväksyy minut juuri tämmöisenä kuin olen.

– En olisi voinut uskoa, että näin hyvä munkki käy.

Maajussille morsian -jaksot löydät mtv-palvelusta. Haku uudelle kaudelle on käynnissä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja