Muistatko vielä nämä takavuosien rakkautta etsineet maajussit? Heidät kaikki nähdään pian jälleen televisiossa

Rakastetun Maajussille morsian -ohjelman 14. tuotantokauden lopuksi päästään seuraamaan, mitä aiemmilta kausilta tutuille maajusseille ja maajussittarille kuuluu nyt. Kahdessa extrajaksossa nähdään esimerkiksi mitä kuuluu Paavon ja Ellin myrskyisästi alkaneelle rakkaustarinalle, legendaariselle Sika-Harrille ja Suomeen Kanadasta muuttaneelle Roylle.

MTV3-kanavan Maajussille morsianon saanut tänäkin syksynä upean vastaanoton. Kuluvaa kautta on seurannut 2,4 miljoonaa suomalaista. Kukin jakso on tavoittanut yli miljoona katsojaa ja keskikatsojamäärä ollut yli 800 000. Ohjelma on MTV3:n katsotuimpia viihdeohjelmia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ja Masked Singer Suomen jälkeen.

Kuluvan Maajussille morsian -kauden summaavassa Mitä kuuluu kesän jälkeen? -jaksossa maajussit kokoontuvat vielä kerran Naantaliin tapaamaan Vappu Pimiää ja kertaamaan, miten kevät ja kesä on mennyt ja onko rakkaus löytänyt maatiloille. Tällä kaudella palataan 12 jakson lisäksi myös vanhoille juurille, sillä kauden lopuksi nähdään kaksi Mitä heille kuuluu nyt? -extrajaksoa, joissa tavataan jusseja menneiltä kausilta. 

Maanantaina 8.11. mtv-palveluun saapuvassa ja MTV3-kanavalla maanantaina 15.11. klo 20 alkaen esitettävässä jaksossa juontaja Vappu Pimiä tapaa neljällä eri kaudella rakkautta etsineet Tommin, Paavon, Tuomon ja Miian, ja selvittää, mitä kuuluu esimerkiksi Paavon ja Ellin myrskyisästi alkaneelle rakkaustarinalle.

– Ensimmäisestä Maajussille morsian -jaksosta tuli tänä keväänä kuluneeksi 15 vuotta. Näihin vuosiin mahtuu paljon tarinoita ja on mielenkiintoista päästä näkemään, mitä mieleenpainuvien henkilöiden elämään kuuluu juuri nyt, MTV:n vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto kertoo.

Tommi (kausi 8) – Oravala


Kahdeksannelle tuotantokaudelle osallistui Kouvolan kupeesta Oravalasta nuori ja komea luomutilan isäntä Tommi, joka lähti etsimään itselleen elämänkumppania. Tommin herrasmiesmäinen käytös ja iloinen elämänasenne teki vaikutuksen ja kirjesaldo oli mittava. Kuvausten lopuksi Tommi lähti Hannan kanssa testaamaan parisuhdetta, mutta rakkaus ei ottanut tuulta siipien alle. Ohjelmalla oli silti merkittävä osa Tommin tulevaisuudelle ja rakkauden löytämiselle.

Paavo (kausi 9) – Haapajärvi


Haapajärveläinen Paavoosallistui yhdeksännellä tuotantokaudella ohjelmaan. Paavo oli juuri siirtynyt lypsykarjatilan isännäksi ja etsi emäntää vierelleen. Paavo muistetaan ujoudestaan naisten kanssa. Hän valitsi ohjelmassaEllin, mutta heidän yhteiselämänsä sai yllättäviä käänteitä kuin saippuaoopperasta konsanaan. Elli tuli raskaaksi, mutta isästä ei ollutkaan varmuutta. Mitä kuuluu pariskunnalle nyt?

Tuomo (kausi 11) – Rantasalmi


Rantasalmella maitotilaa ja mökkitoimintaa pyörittävä Tuomolähti ohjelmaan mukaan varovaisin mielin ystävänsä ilmoittamana. Odotukset eivät olleet suuret, mutta kirjeitä tuli paljon ja niiden joukossa muutama oikein mielenkiintoinen. Naantalissa Tuomon katse kohtasi erityisesti Marjon kanssa, ja loppu on historiaa. Tuomon ja Marjon suhde lähti jo ohjelman teon aikana syventymään. Nopeasti pari muutti yhteen ja Tuomon parisuhdestatus muuttui kertaheitolla poikamiehestä perheelliseksi.

Miia (kausi 13) – Kuusamo


Kuusamon Rukalta osallistui iloinen ja personaalinen Miia 13. kaudelle. Miia teki lähtemättömän vaikutuksen katsojiin vilpittömänä ja räväkkänä persoonana. Miia pyörittää omaa matkailualan yritystä ja hänellä on aina ainakin sata rautaa tulessa. Metsästys, kalastus, eläimet ja tilan rakennustyöt taittuvat kätevältä emännältä käden käänteessä.

Ohjelmassa Miia rakastui päätä pahkaa Kimmoon, ja katsojat pääsivät todistamaan heidän rakkaustarinaansa. Kimmo muutti pian Miian luo ja kaikki näytti ruusuiselta. Mutta sitten Kimmo muutti pois. Mitä oikein tapahtui?

Toinen Mitä heille kuuluu nyt? -extrajakso saapuu mtv-palveluun maanantaina 15.11. ja esitetään MTV3-kanavalla maanantaina 22.11. klo 20 alkaen. Jaksossa tavataan muun muassa legendaarinen Sika-Harri sarjan ensimmäiseltä kaudelta ja myös maailman jussi Roy, joka on muuttanut Suomeen. 

Harri (kausi 1) – Ikkeläjärvi


Maajussille morsiamen ensimmäisen kauden ja eniten huomiota kautta aikain saanut legendaarinen maajussi Sika-Harrion elänyt vaiherikasta elämää sitten ohjelmanteon. Farmiviikon päätteeksi löytyi kuin löytyikin rakkaus ja tilalle emäntä, mutta paljon on tapahtunut sen jälkeen. Mitä 12 lapsen kanssa asuvalle Harrille nykyään kuuluu?

Teija (kausi 2) – Haukipudas


Teija oli ensimmäinen maajussittaremme, ja herätti räväkkyydellään huomiota sarjan toisella kaudella. Teija muistetaan siitä, ettei hän päästänyt miehiä ihan helpolla ja keksi paljon tekemistä niin farmihommissa kuin treffeilläkin. Ohjelman jälkeen Teija joutui luopumaan hevosista sairautensa vuoksi, mutta kuten sanotaan, kerran hevosnainen on aina hevosnainen. Mitä kuuluu nyt tälle eläväiselle ja rempseälle naiselle?

Osmo (kausi 4)Rautavaara


Osmo osallistui ohjelman neljännelle kaudelle, mutta hänen rakkauden etsintää ei seurattu enää kirjeiden toimituksen jälkeen. Kirjeet hän kuitenkin sai ja hyvä niin, sillä Osmon elämä otti uuden suunnan hänen luettuaan Mervin kirjeen. Lypsytilalle löytyi arjen jakaja, kun Osmon sydämen vei hauska ja puhelias nainen. Vaikka Osmon ja Mervin tarinaa ei seurattu televisiossa, käänteitä ei tästäkään rakkaustarinasta puutu. Sillä kaikista suurin on rakkaus, sen voiman on tämä pariskunta todistanut.

Vilja (kausi 7) – Taivassalo


Vilja oli mukana sarjan seitsemännellä kaudella. Hän oli juuri ostanut itselleen maatilan ja vasta opetteli maatalouden alkeita. Miehet ympäri Suomen kiinnostuivat raikkaasta ja eläväisestä Viljasta. Farmiviikkojen lopuksi valinta osui Janneen, mutta parin suhde kuivui pian kokoon. Ohjelman jälkeen Vilja löysikin omalta kylältään sen oikean ja merta edemmäksi kalaan ei tarvinnut lähteä. Tänä päivänä Viljan elämän täyttää testosteroni ja vanhat vaatteet.

Roy – Helsinki


Kanadalainen Royoli yksi neljästä Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaan osallistuneista. Suomensukuinen Roy lähti rohkeasti etsimään itselleen sielunkumppania vanhempiensa synnyinmaasta, ja Kanadaan matkustikin kolme hurmaavaa leidiä kokeilemaan, miltä elämä toisella puolella palloa näyttäisi. Heistä Sanna valikoitui Royn rinnalle.

Parin suhde ei kuitenkaan lähtenyt kehittymään, mutta rohkea kanadalainen ei siitä lannistunut. Hän päätti muuttaa Suomeen ja lähteä etsimään juurtensa lisäksi sitä oikeaa, suomalaista naista! Miten Royn ja hänen poikansa Alexin elämä on käynnistynyt uudessa kotimaassa?

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat