Vappu Pimiä sai kutsun Maajussi-parin kesähäihin: "Tämä on minulle ihan sydämen asia"

Vappu Pimiä kehuu kansainvälisen Maajussille morsian -kauden osallistujia rohkeudesta: “Arvostan sitä todella” 8:26
Vappu Pimiä kertoi Huomenta Suomessa, että hän on saanut kutsun maajussi-Kallen ja tämän kihlatun Niinan häihin. 

Vappu Pimiä kertoi Huomenta Suomessa, että hän on saanut kutsun maajussi-Kallen ja tämän kihlatun Niinan kesähäihin. 

Maajussille morsian ja Maajussille morsian maailmalla -ohjelmia juontava Vappu Pimiä kertoi Huomenta Suomessa, että hänet on kutsuttu maajussipari Niinan ja Kallen kesähäihin. Maajussille morsian -ohjelman 14. kaudelta tuttu pari Kalle ja Niina kihlautuivat kesäkuussa 2022. Heidän ensimmäinen kohtaamisensa oli kesällä 2021 ohjelman kuvauksissa.

– Ensi kesänä pääsen ensimmäisiin maajussi-häihin. Kallelta ja Niinalta on tullut jo safe the date -kutsu, Vappu Pimiä paljasti Huomenta Suomessa lauantaina 25. maaliskuuta. 


Maajussi-parin häitä tanssitaan ensi kesänä Niinan ja Kallen talon vieressä sijaitsevalla Virrin tilalla, jossa pariskunta pyörittää yhdessä majoitus- ja juhlapalvelutoimintaa. Amorin apulaiseksi tunnustautuva Pimiä pitää tärkeänä sitä, että maaseudulla ja syrjäseuduilla asuville tarjotaan Maajussille morsian -ohjelmassa tällainen mahdollisuus etsiä vierelle elämänkumppania. 

– Ylpeänä kannan ja otan kaiken kunnian, jos voin edes jonkun pienen murusen siitä ottaa, niin mielelläni otan. On ihana nähdä, kun ihmiset löytävät sen, jonka kanssa jakaa elämää. Ja varsinkin kun ajatellaan tällaisten maajussien elämää, niin se ei kyllä ole mitään ainaista juhlaa. He painavat duunia yötä päivää. Tämä on minulle ihan sydämen asia, että me arvostaisimme suomalaista ruokaa ja sitä, kuinka paljon he tekevät sen eteen töitä. Eivät he ehdi siinä hirveästi deittailemaan ja usein tunnetaan jo ne kylän tytöt ja pojat, niin on kyllä hienoa saada siihen rinnalle joku. Onhan se elämä aika erilaista silloin, Pimiä sanoo.

Maajussi-pari Niina ja Kalle kertovat kihlauksestaan ja häistään 5:55
Niina ja Kalle kertoivat MTV Uutisille helmikuussa, millaiset häät heille on tulossa.

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2023. Esittelyjakso jo nyt MTV Katsomossa.

Huomenta Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla arkisin alkaen klo 6.25. Lauantaisin ja sunnuntaisin alkaen klo 8.55. 

Lue myös:

    Uusimmat