Maajussi-pari Kalle ja Niina paljastavat, millaiset häät heille on tulossa: "Siihen pyrimme, että kaikki nauttivat"

Maajussi-pari Niina ja Kalle kertovat kihlauksestaan ja häistään 5:55
Katso videolta, mitä tapahtumia kulisseista ei näytetty televisiossa, miten Kalle kosi Niinaa, ja minkälaiset häät heille on tulossa!

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Kalle ja Niina menevät naimisiin tulevana kesänä.

Maajussille morsian -ohjelman 14. kaudelta tuttu pari Kalle ja Niina kihlautuivat kesäkuussa 2022. Heidän ensimmäinen kohtaamisensa oli kesällä 2021 ohjelman kuvauksissa.

– Näimme ensimmäisen kerran kuvauksissa, kun puolisoehdokkaat seisoivat pihalla ja me kävelimme maajussien kanssa paikalle. Siinä ei kuitenkaan vielä saanut kontaktia, kun olimme kaukana toisistamme. Se oli sellaista katseen heilumista. Oikeastaan pikatreffit olivat ensitapaamisemme, Niina oli toiseksi viimeinen. Ajattelin silloin, että hän oli vielä kauniimpi kuin kuvissa, Kalle muisteli parin ensimmäisiä kohtaamisia MTV Uutisille.

Kallen kosinta 11. kesäkuuta oli Niinalle yllätys, vaikka hän valmisteli itsekin samana päivänä Kallelle tahollaan yllätystä.

– Se oli hauska lauantaiaamu ja meidän vuosipäivämme. Molemmat suunnittelivat toisilleen yllätystä, vaikka Kallella olikin vähän isompi yllätys mielessä. Ajattelin, että käyn hakemassa hyvät aamupalatarvikkeet, kukkia ja jotakin lahjaksi. Ajelin puoli seitsemältä aamulla kauppaan. Kalle katsoi, että perävalot vain näkyivät, Niina kertoi.

Kallella oli myös mielessä aamupala sänkyyn.

– Luulin herääväni aikaisemmin, mutta Niina oli herännyt vielä aikaisemmin. Jäin tänne vähän ihmettelemään, että mihin hän meni ja koska tulee takaisin, Kalle naureskeli.

Niina tuli takaisin tunnin päästä ja huomasi verhojen olevan auki. Häntä harmitti, kun Kalle olikin jo herännyt, eikä hän päässyt yllättämään. Sitten Kalle pääsikin itse yllättämään ja kosi Niinaa kotona.

Häitä tanssitaan ensi kesänä vuonna 2023 Virrin tilalla, joka on Niinan ja Kallen talon vieressä, ja jossa pariskunta pyörittää yhdessä majoitus- ja juhlapalvelutoimintaa.

– Siihen pyritään, että kaikilla on todella hauskaa ja kaikki nauttivat, Niina kertoi.

Yhteisenä intohimona remontointi

Kalle teetti ennen ohjelman farmiviikkoa tilallansa Sastamalassa ison remontin, jossa vaihdettiin lämmitysjärjestelmä maalämpöön ja laitettiin uusiksi kylpyhuone, vessa ja kodinhoitohuone. Remontti oli hiukan vielä kesken, kun Niina muutti taloon, mutta he tekivät remontin yhdessä loppuun.

Viime keväänä Niina tarttui kuitenkin lekaan yksin ja päätti, että pienempi eteinen saa lähteä.

– Siinä pikkutilassa oli seitsemän ovea. Siitä purettiin tuulikaappi ja siivouskomero pois, niin saatiin avarampi eteinen. Ulko-ovi vaihdettiin paremmin lämpöä pitävään ja tehtiin pintaremontti, Kalle kertoi.

Katso Kallen ja Niinan Instagramissa jakamat ennen ja jälkeen -kuvat eteisestä. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

He päättivät yhdessä, että eteisen remontointi otetaan rennosti, koska sillä ei ole kiire.

– Siihen tuli kuitenkin peltotyöt ja kaikki vielä kesälle. Projekti kesti toukokuusta syksyyn. Viime kesänä Kalle rakensi vielä terassin, ja minä kunnostin ja maalasin vanhan verannan, Niina jatkoi.

Seuraavaksi on tarkoitus käydä talon yläkerran kimppuun ja tehdä sinne huoneita.

– Tällä hetkellä se on 60-prosenttisesti kylmää ullakkotilaa, jossa on sukuni romuja. Äitini lupasi siskoni kanssa tulla sitä ensi kesänä tyhjentämään, Kalle kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat