Maajussi-Kalle, 28, toivoo löytävänsä rinnalleen maanläheisen naisen: "Pidän itseäni parisuhdeihmisenä"

Maajussi-Kalle etsii rinnalleen maanläheistä naista, jolta löytyisi ymmärrystä myös maanviljelyksen suhteen.

Uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelmassa 23.8. alkaen. Tulevissa jaksoissa lähdetään seuraamaan kolmen maajussin ja yhden maajussittaren taivalta rakkauden etsinnässä. Yhteistä kaikille on intohimoinen suhtautuminen maalaiselämään ja kaipuu löytää rinnalleen se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet.

28-vuotias maajussi-Kalle Sastamalasta on yksi ohjelman neljästä maajussista. Kalle on osa-aikainen maanviljelijä, joka tekee päätoimisesti työkseen tuotekehitysinsinöörin töitä. Kallen vanha opiskelukaveri Tampereelta päätti ilmoittaa maajussin mukaan ohjelmaan. 

– Puolivitsillä siitä puhuttiin, mutta sieltä sitten yhtäkkiä soitettiinkin, että oltaisiin kiinostuneita, niin en mä siinä sitten kauheasti kieltäytynytkään, Kalle kertoo MTV Uutisille. 

Kallen edellinen suhde kesti noin viisi vuotta ja tuolloin hän asui puolisonsa kanssa yhdessä. Avoliitto päättyi kuitenkin vuoden 2020 kesällä. 

Nyt Kalle kokee jo olevansa valmis heittäytymään uuteen rakkauteen. 

– Kyllä itseäni ennemmin olen parisuhdeihmisenä pitänyt, eli sillä tavalla olen valmis kyllä. 

Kalle toivoo löytävänsä rinnalleen maanläheisen naisen, joka pitää jalat maassa sekä jakaisi samoja kiinnostuksen kohteita maajussin kanssa. Lisäksi ymmärrystä pitäisi löytyä myös maanviljelykseen sekä siihen, kuinka työllistävää se on. 

– Sitten pidän itseäni urheilullisena, niin olisi mukavaa, että olisi jotain samanlaista harrastusta tai löytyisi jotain yhteistä puuhaa. 

Maajussi toivoo saavansa rennolla otteella tehtyjä kirjeitä, joissa kuvattaisiin kattavasti millainen nainen Kallelle on päättänyt kirjoittaa. 

– Millaisissa töissä on ja mitä tykkää tehdä. En sillä lailla kovin dramaattisia kirjeitä kaipaa, mutta rennolla otteella tehtyjä, hyvin kirjoitettuja.

Tänään mtv-palveluun saapuneessa jaksossa on ilmassa jännitystä ja odotusta, kun Vappu Pimiä tapaa kaikki 14. kauden maajussit ja maajussittaret Mukkulan kartanossa ja toimittaa heille hartaasti odotetut kirjeet. Maajussit ja maajussittaret tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa ja saavat tukea toisistaan.

Saapuuko kirjeitä toivottu määrä? Kenen posket punoittavat kirjeistä, kuka tyrmistyy ja kuka herkistyy miltei kyyneliin? Kaikki tämä selviää jaksossa, joka esitetään MTV3-kanavalla ensi maanantaina 30.8. klo 20 alkaen. Samassa jaksossa selviää myös se, keiden kesää ja rakkauden etsintää pääsemme seuraamaan sarjassa. 

Voit seurata MTV Uutiset Liveä Maajussille morsian -ohjelman lehdistötilaisuudesta tänään klo 14.15 alkaen täältä.
 

Maajussille morsian alkaa ma 23.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Loput jaksot ma 30.8. alkaen klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat