Yllätyskäänne! Yksi maajusseista päättää jättäytyä ohjelmasta pois heti alkumetreillä

Vappu Pimiä kertoo muille maajusseille yllätysuutiset: “Kuten huomaatte, niin Aino puuttuu joukosta” 0:29
Katso videolta, kun Vappu Pimiä kertoo yllättävät uutiset muille maajusseille.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään heti yllätyskäänne. 

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman avausjaksossa Vappu Pimiä kertoo heti jakson alussa ikävät uutiset muille ohjelman maajusseille, Pinjalle, Janille sekä Veli-Matille. Yksi ohjelmaan mukaan lähteneistä maajusseista on päättänyt jättäytyä ohjelmasta pois. 

– Kuten huomaatte, niin Aino puuttuu joukosta, Vappu aloittaa. 

– Tässä kävi sellainen tilanne, että Aino koki aika pian sen jälkeen, kun oli kirjeisiinsä perehtynyt, ettei sieltä oikein sellaista löytynyt, josta hän olisi romanttisesti kiinnostunut. Tulimme yhdessä tuumin sitten siihen lopputulokseen, että Aino jää pois ohjelmasta, Vappu kertoo. 

Aino kertoi MTV Uutisille viime keväänä, että hän on eronnut vajaa kolme vuotta sitten lastensa isän kanssa. Tämän jälkeen maajussin elämässä on ollut joitakin "lyhyempiä juttuja", mutta se oikea ei ole vielä osunut kohdalle. 

– Haaveilen yhteisestä arjesta, se on hirveän tärkeä asia, mutta en välttämättä haluaisi kenenkään miehen elämää ihan totaalisesti mullin mallin pistää. Arvostan sitä, että miehellä on omassa elämässä jo tärkeitä asioita, ja voisin olla siellä sitten tavallaan kirsikkana kakun päällä tietyllä tavalla, Aino kertoi tuolloin. 

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sisarsarja kertoo niiden maajussien matkasta, jotka eivät tulleet valikoiduksi itse runkosarjaan. 

Ihanaa on ollut juontajana se, ettei minun ei tarvitse sanoa kenellekään maajussille, että ikävä kyllä tie ei tästä eteenpäin jatku. Kaikki saavat jatkaa deittailua kameroiden edessä ja kaikki tulevat tänne Naantaliin ja käyvät pika- ja ryhmätreffeillä, Vappu Pimiä kertoi MTV Uutisille ohjelman kuvauksissa Naantalissa kesällä.

Ensimmäisessä jaksossa maajussit tapaavat toisensa ensi kertaa kukkivien omenapuiden alla. Sen jälkeen jännitys tiivistyy, kun Pinja, Jani ja Veli-Matti pääsevät tapaamaan kauniilla Tammiston tilalla heille kirjeen kirjoittaneita puolisoehdokkaita pikatreffien muodossa. 

Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin. 

 


 

Lue myös:

    Uusimmat