Vappu Pimiä yllättää maajussi-Villen vielä yhden puolisoehdokkaan tapaamisella: "Nyt on kyllä todella hankala tilanne"

Vappu Pimiä yllättää maajussi-Villen vielä yhden puolisoehdokkaan tapaamisella: "Nyt on kyllä todella hankala tilanne" 1:59
Katso videolta, miten Villen ja Elisan etätreffit sujuivat!

Vappu Pimiä yllättää maajussi-Villen vielä yksillä pikatreffeillä. 

Maajussille morsian  -ohjelman neljännessä jaksossa seurataan, kun maajussit pääsevät tapaamaan ensimmäistä kertaa kirjeiden perusteella valitsemansa ehdokkaat Louhisaaren kartanolinnassa pikatreffeillä. 

Louhisaaressa puolisoehdokkaat kokoontuvat ensimmäistä kertaa kohtaamaan myös toisensa, ennen kuin näkevät maajussit. 

Maajussi-Ville luulee, että on tavannut tapaa kaikki puolisoehdokkaansa, kun juontaja Vappu Pimiä marssii tietokone kädessään Villen luokse ja kertoo, että vielä yksi nainen haluaa tavata tämän.

– Nyt on sellainen tilanne, että minulla olisi vielä yksi pikatreffiläinen täällä. Täällä on Elisa, joka ei päässyt paikan päälle, mutta onneksi nykytekniikka mahdollistaa tällaiset tapaamiset, Pimiä sanoo ja ojentaa tietokoneen Villelle. 

Ville ja Elisa pääsevät kokeilemaan pikatreffejä etäyhteydellä. Ville on vakuuttunut erityisesti siitä, että maatilaelämä tuntuu olevan Elisalle tuttua entuudestaan, vaikka hän ei tällä hetkellä maatilalla asukaan.  

– Elisa oli kyllä sellainen nainen, että hänellä voisi hyvin olla realistiset mielikuvat siitä elämästä, mitä minä elän. Nyt on kyllä todella hankala tilanne, ihastuneen oloinen Ville pohtii. 

Katso videolta, miten Villen ja Elisan etätreffit sujuivat!

 

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen. 
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat