Vappu Pimiän kipakka neuvo johti jättipottiin – maajussi-häät tulossa: "Sanoin, että nyt soitat sille naiselle ja piste!"

Vappu Pimiä neuvoo maajusseja rakkausasioissa - on auttanut useita pareja 6:43
Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoo, millaisiin haasteisiin maajussit parisuhdeasioissa törmäävät.

Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä neuvoo usein maajusseja heidän rakkaushuolissaan. Tietyt parisuhteisiin liittyvät kysymykset toistuvat aina, ja Vapulla on yksi neuvo ylitse muiden.

Kahdeksan maajussia etsii tänä syksynä rakkautta Maajussille morsian -ohjelmassa: neljä heistä MTV3-kanavan pääsarjassa ja neljä muuta spin off -sarjassa MTV Katsomossa.

Maanantaina alkavalla kaudella onkin jälleen luvassa monenlaista tunteiden kirjoa, kun suuret tunteet ovat pelissä.

Kun ollaan maailman tärkeimmän asian, rakkauden, äärellä, niin se saa monenlaisia tunteita heräämään, ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoo MTV Uutisille.

Tällä kaudella miehet saadaan kyyneliin, ja vähän draamaakin mahtuu mukaan. Myös epävarmuutta ja pähkäilyä on, kun ei osata oikein päättää.

Vappu sanookin, että hänen rakkaustohtorineuvoilleen on ollut taas käyttöä.

– Annan maajusseille vinkkejä, ja aika paljon he tukeutuvat minuun ja kyselevät. On ihanaa, että meillä on niin luottamuksellinen suhde, että he luottavat minuun siinä, että kyselevät ja kertovat tuntemuksistaan, pohtivat ja puntaroivat. 
 

Millaisia rakkausneuvoja sinulta useimmiten sitten kysytään?

Monet miettivät erilaisia tunnetiloja, että pitääkö miettiä enemmän järjellä vai tunteella. Olen aina sanonut, että ajattele tunteella, että ei näissä hommissa kannata järjellä miettiä, Vappu sanoo.

Järkikysymyksissä pinnalla ovat muun muassa välimatkaa koskevat tilanteet.

Monet miettivät pitkiä välimatkoja ja logistiikkaa tai sitä, onko toinen valmis siihen, mihin itse on. He pohtivat paljon tällaisia rakkauteen liittyviä asioita.

Vapulla on maajusseille aina hyvä omakohtainen neuvo.

Sanon aina kaikille, että minun nykyinen aviomieheni asui 10 000 kilometrin päässä, kun tapasin hänet. Olen nyt 12 vuotta ollut hänen kanssaan, niin siinä kohtaa yleensä suut menevät suppuun, jos he miettivät välimatkaa, Vappu nauraa.

Muutamien suhteiden osalta Vapun neuvoilla on saattanut olla ratkaisevakin vaikutus Maajussille morsian -ohjelmassa.

Kun Tuomo ja Marjo tapasivat, sanoin Tuomolle ihan selkeästi, että katsopa tuota punatukkaista daamia tuolla, että tsekkaapa hänet. Että teillä on ihan naimanaamat, että olette ihan samannäköiset, Vappu kertoo. 

Nythän he ovat edelleen yhdessä, asuvat Rantasalmella ja heillä on yhteinen lapsikin. Tuuppasin Tuomoa tuolloin oikeaan suuntaan. 
 

Samoin Vappu kertoo tehneensä eräälle toisellekin maajussille Pasille, joka oli mukana ohjelmassa pari vuotta sitten, mutta sai vain vähän kirjeitä, eikä täten päätynyt mukaan pääsarjaan. 

Yksi nainen kuitenkin jäi kirjeistä mieleen, mutta Pasi ei saanut tehtyä asialle mitään.

– Sanoin Pasille, että nyt muuten lupaa mulle Pasi yksi asia: että sä soitat sille naiselle ja piste! Vappu kertaa tapahtumien kulkua.

– Nyt Pasi laittoi minulle kuukausi sitten viestin, että he ovat menossa naimisiin ja haluaisivat kutsua minut häihinsä. On hienoa, että olen saanut olla vaikuttamassa heidän tarinaansa.
 

Kemia välittyy jo ensitapaamisesta


Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset alkoivat alkukesällä Naantalissa, jossa Vappu sai jälleen kerran todistaa maajussien ja heidän kumppaniehdokkaidensa ensitapaamisia. Vappu sanoo harjaantuneensa näkemään melko nopeastikin, keiden välille syntyy kemiaa.

Joskus se kemia on niin valtava, että sen näkee heti. Ja hyvä merkki on se, jos koen itseni siinä tilanteessa tosi ulkopuoliseksi.

Ohjelman kuvaukset päättyivät aivan vastikään. Vapulle kesä olikin työntäyteinen, sillä tällä kertaa hän matkusti neljän maajussin sijaan kahdeksan maajussin luokse ympäri Suomen.

Ajoin juuri neljän päivän aikana 1600 kilometriä. Kyllä siinä kankku kiittää, Vappu hymähtää.

Vaikka ohjelmaa on kiva tehdä, niin kuvauspäivät olleet myös raskaita. Naantalissa päivät olivat pitkiä, 1214 -tuntisia koko viikon ajan, ja sen jälkeen piti aloittaa kaikki vielä uudestaan.

Katso videolta Vapun parisuhdevinkit yksi neuvo on ylitse muiden.


Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 28.8. klo 20 alkaen.
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 11.9. alkaen.

Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa. 
 

Lue myös:

    Uusimmat