Tällainen ihminen saa maajussi-Janilta jalat alta: "Maskuliininen mies, joka pitää itsestään huolta"

Tällainen ihminen saa maajussi-Janilta jalat alta: "Maskuliininen mies, joka pitää itsestään huolta" 3:47
Katso videolta, miltä Janin tilalla näyttää ja miten hän kuvailee itseään.

Maajussi-Jani on saanut elämänsä sellaiselle mallille, että vakavalle parisuhteelle olisi tilaa sekä aikaa. 

Maajussille morsian -ohjelmassa kahdeksan maajussia ympäri Suomen etsii jälleen rinnalleen elämänmittaista rakkautta. Yksi heistä on 26-vuotias urjalalainen Jani, joka asustelee aikoinaan sedältä ostamallaan pienellä, vanhalla tilalla. Janin kanssa tilalla asuvat hänen kaksi hevostaan, kaksi kissaa sekä kanoja. Päivätöissä lähihoitajana toimiva Jani käy tilansa ulkopuolella, mutta vapaa-aika kuluu pitkälti kodin asioiden hoitamisen parissa.

Jani kertoo seurailleensa Maajussille morsian -ohjelman aiempia kausia sivusilmällä, ja muutamia vuosia sitten, kun hän tilansa osti, ehdottivat kaverit, että pitäisikö hänen hakea mukaan. 

– Mietin, että enhän minä nyt semmoiseen uskalla lähteä. Sitten tuossa viime kesänä, kun saatiin hevosille tallit valmiiksi, jäin itsekseni asiaa vähän miettimään, Jani kertoo MTV Uutisille. 

Lopulta Jani päätti viime syksynä hakea mukaan ohjelmaan, ja tässä ollaan. Nyt hän toivoisi löytävänsä rinnalleen elämänkumppanin, toiveidensa miehen. Jani kertoo, että aiemmin parisuhteen tielle on tullut muun muassa se, että hän asuu melko syrjässä, ja että hänen arkensa on hyvin kiireistä ja työntäyteistä. 

– On ollut vähän kaverillisia suhteita, ja sitten on ehkä tavannut oikeita ihmisiä, mutta väärään aikaan, että silloin on ollut itsellä paljon kaikkea muuta hommaa tässä omassa elämässä. 

Jani haluaisi löytää rinnalleen miehen, kenen kanssa olisi hyvä olla. Joku, kenen kanssa olisi yhteinen sävel, mutta vahvasti myös omat, tärkeät jutut.

– Se olisi ihanaa, jos tykkäisi asua tai olla maalla ja pitäisi eläimistä sekä niiden kanssa touhuamisesta. Yksi tärkeä parisuhdearvo minulle on se, että kummallakin on omat harrastukset ja omat elämät, mitä elää. Sitten on se yhteinen keskitie, mitä sitten yhdessä kulkee. 

Jalat alta Janilta saa mies, joka on huomaavainen ja kenellä on rehellinen katse. Jani myöntää, että varsinkin ruskeat silmät ovat hänen heikko kohtansa. Jos hänen täytyisi nimetä ihannemiehensä, olisi hän "sekoitus Sauli Koskista ja huippuratsastajaa".

– Maskuliininen mies, joka pitää itsestään huolta, Jani kuvailee miettiessään unelmiensa miestä.

Tärkeimpiä piirteitä ovat kuitenkin huomaavaisuuden lisäksi ymmärtäväisyys sekä avoimuus. Janille on myös hyvin selkeää, mitä hän ei katso läpi sormiensa. 

– Epäsiisti olemus ja huonot käytöstavat.

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat