Maajussi-Patrik on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummelan poika – näin äiti reagoi, kun sai kuulla poikansa olevan mukana ohjelmassa

Maajussi-Patrikilla ei ole vielä juurikaan kokemusta parisuhteista.

Uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelmassa 23.8. alkaen. Tulevissa jaksoissa lähdetään seuraamaan kolmen maajussin ja yhden maajussittaren taivalta rakkauden etsinnässä. Yhteistä kaikille on intohimoinen suhtautuminen maalaiselämään ja kaipuu löytää rinnalleen se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet.

Mukana nähdään 20-vuotias maajussi-Patrik Pennalasta, joka tekee töikseen koneurakointia sekä maanviljelyä. Ohjelmaan mukaan Patrik päätyi setänsä sekä siskonsa ilmoittamana. Saatuaan ensimmäisen puhelun tuotannolta Patrik oli aluksi varma, että ohjelmasta tavoiteltiin väärää henkilä. Kotiin saavuttuaan Patrikin sisko oli kuitenkin paljastanut juonen veljelleen. 

Tovin asiaa pohdittuaan Patrik päätti lähteä mukaan ohjelmaan kokeilemaan, että jos rakkaus löytyisikin rinnalle sitä kautta. 

– Mitä puhuttiin joidenkin tuttujen kanssa, niin kaikki olivat niin, että tottakai lähdet, että se on ainutkertainen tilaisuus ja mahdollisuus, Patrik kertoo MTV Uutisille.

Vakavampia parisuhteita Patrikilla ei vielä ole juuri ollut, mutta maajussi on nyt avoimin mielin katsomassa ja kokeilemassa, löytyisikö rakasta tällä tavoin. 

– Senkin puolesta, kun muutti tuohon omaan taloon ja se ruuan tekeminen on aina ihan yhtä hankalaa, ja vaatteiden peseminen, Patrik nauraa. 

Maajussi etsii naista, joka olisi suurin piirtein saman ikäinen, kuin hän itsekin. Lisäksi naiselta tulisi mieluusti löytyä huumorintajua sekä kykyä heittäytyä. 

– Ja pitää olla hyvännäköinen ja pirun kova tekemään töitä ja muuta sellaista. Ei mikään sellainen, että kun meilläkin välillä päivät venyy, niin ei soittele puoli neljältä, että missä ollaan ja että "ala tulla kotia nyt, työpäivä on ohitse". Pitää löytyä ymmärrystäkin. 

Patrikin äiti on trap-ammunnan olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela, joka ei maajussin mukaan ole ottanut juurikaan kantaa poikansa osallistumiseen rakkauden etsimiseen Maajussille morsiamen kautta. 

– Ei hän siitä kummempaa sanonut, ihan että "itse lähdet mukaan, teet miten lystäät". 

Tänään mtv-palveluun saapuneessa jaksossa on ilmassa jännitystä ja odotusta, kun Vappu Pimiä tapaa kaikki 14. kauden maajussit ja maajussittaret Mukkulan kartanossa ja toimittaa heille hartaasti odotetut kirjeet. Maajussit ja maajussittaret tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa ja saavat tukea toisistaan.

Saapuuko kirjeitä toivottu määrä? Kenen posket punoittavat kirjeistä, kuka tyrmistyy ja kuka herkistyy miltei kyyneliin? Kaikki tämä selviää jaksossa, joka esitetään MTV3-kanavalla ensi maanantaina 30.8. klo 20 alkaen. Samassa jaksossa selviää myös se, keiden kesää ja rakkauden etsintää pääsemme seuraamaan sarjassa. 

Voit seurata MTV Uutiset Liveä Maajussille morsian -ohjelman lehdistötilaisuudesta tänään klo 14.15 alkaen täältä.
 

Maajussille morsian alkaa ma 23.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Loput jaksot ma 30.8. alkaen klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat