Vappu Pimiä julkaisi herkän hääkuvan seitsemän vuoden takaa – korona pisti hääpäiväsuunnitelmat uusiksi

Vappu Pimiä antaa niksin kuinka pitää parisuhde kuosissa ruuhkavuosina:"Pussatkaa joka päivä!" 1:05
Vappu Pimiä antaa yhden neuvon ruuhkavuosiin: "Pussatkaa joka päivä!"

Vappu Pimiä ja puoliso Teemu Huuhtanen viettävät vappuaattona villahääpäiväänsä. Pari on ollut naimisissa seitsemän vuotta.

Juontaja Vappu Pimiälle vappu on erityistä aikaa, sillä hän viettää miehensä Teemu Huuhtasen kanssa vappuaattona myös hääpäivää.

Pariskunta sanoi "tahdon" tasan seitsemän vuotta sitten, ja Pimiä julkaisikin merkkipaalun kunniaksi Instagram-tilillään herkän kuvan vuosien takaa.

– Seitsemän vuotta mennyt ja päivääkään, (en edes niitä huonoja) vaihtaisi pois! Hyvää hääpäivää ja Monia Armorikkaita Vuosia meille! juontaja kirjoitti.

Pimiä kertoi MTV Uutisille, että hääpäivä- ja vappusuunnitelmat menivät tänä vuonna uusiksi maailmalla jylläävän koronapandemian vuoksi.

– Meidän piti nyt olla Roomassa ystävien kanssa, mutta nyt sattuneesta syystä ei olla. Nyt ollaan sitten ihan perheen kesken mökillä. Korkataan varmaan hyvä pullo skumppaa ja muistellaan seitsemän vuoden takaisia tunnelmia, Pimiä kertoi.

Pimiä ja Huuhtanen avioituivat vuonna 2013. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, vuonna 2012 syntynyt Viola ja kolme vuotta nuorempi Selma.

Lue myös:

    Uusimmat