Keskellä tiukkaa työputkea oleva Vappu Pimiä antaa yhden neuvon ruuhkavuosiin: "Pussatkaa joka päivä!"

1:05
Vappu Pimiä antaa yhden neuvon ruuhkavuosiin: "Pussatkaa joka päivä!"

Juontaja Vappu Pimiän alkuvuosi on kiireinen: Ensin kuvattiin Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa ja pian alkavat Vappu ja Marja Liven suorat lähetykset.

Juontaja Vappu Pimiän vuosi on alkanut kiireisissä merkeissä. Kiirettä tuskin helpottaa se, että 19. maaliskuuta ruutuihin palaa supersuosittu Vappu ja Marja Live, jossa Pimiä ja Marja Hintikka laittavat itsensä joka torstai likoon paitsi suorissa lähetyksissä, myös studion ulkopuolella tapahtuvissa tehtävissä.

Vuoden alussa Pimiää työllistivät jo Maajussille morsian maailmalla -ohjelman kuvaukset.

– On tullut lenneltyä Kanadassa, Turkissa ja Kreikassa, Pimiä kertoi MTV Uutisten haastattelussa Vappu ja Marja Liven pressipäivässä.

Juontaja ehti kuitenkin nauttimaan poikkeuksellisesti myös lyhkäisestä hiihtolomasta tytärtensä kanssa.

– Esikoinen on ekaluokkalainen. Yrittäjinä ei kauheasti talvilomia tunneta, mutta nyt ehdin pitää kolmen päivän loman. Käytiin kylpylässä ja oltiin metsässä, kun hiihtosäätä ei ollut tällä kertaa, Pimiä kertoi lomakuulumisistaan.

Alkuvuodesta raskaalta tuntui erityisesti maasta toiseen lentäminen. Pimiä ikävöi lapsiaan, joista oli ensimmäistä kertaa erossa viikon, ja lisäksi hän joutui Ateenassa ikävään tilanteeseen, kun kuvausryhmän tavarat yritettiin varastaa.

Matkat vaativat aikatauluttamista myös kotona: Pimiällä ja tämän puolisolla, peliyhtiö Next Gamesin toimitusjohtajalla Teemu Huuhtasella, on kaksi lasta, vuosina 2012 ja 2015 syntyneet tyttäret.

– Minä sanon, että pussatkaa joka päivä! Pimiä kertoo vinkkinsä siihen, kuinka pitkä parisuhde pysyy kasassa kiireistä ja työmatkoista huolimatta.

Mitä muita vinkkejä keväällä myös Suomen Maajussille morsian -kuvauksiin suuntaava Vappu Pimiä antaa ruuhkavuosiin? Se selviää ylläolevalta videolta!

Vappu ja Marja Liven toinen tuotantokausi MTV3-kanavalla torstaisin 19. maaliskuuta kello 21 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja